Social Icons

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ότι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών. Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενεργοποιείται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας.
 
ΛΕΩΝ: Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε κουραστεί να αγωνίζεστε μόνοι και το εγώ σας αρχίζει να επαναστατεί ζητώντας πλέον επιτακτικά το μαζί στις σχέσεις σας είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές.
 
ΖΥΓΟΣ: Σε όλες τις σχέσεις σας σημασία έχει να υπάρχει ισοτιμία και να κυριαρχεί ο σεβασμός, αλλά να θυμάστε πως η κατάσταση στις επαγγελματικές σας επαφές διαφοροποιείται.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να σας βοηθήσει η τύχη πρέπει να τη βοηθήσετε και εσείς. Κάντε κύριο μέλημά σας να πληροφορηθείτε κατάλληλα, ώστε να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τακτοποίηση των θεμάτων της υγείας σας θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από την εξωτερική σας εμφάνιση, αφού είναι γεγονός ότι το υγιές εσωτερικό αντανακλάται προς τα έξω.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να διαλέξετε για το στυλ σας κάτι πρακτικό που θα σας εξυπηρετεί και να το συνδυάσετε με κάτι πρωτότυπο. Οι φίλοι σας μπορούν να σας συμβουλέψουν για το τι σας πάει.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που τα οικονομικά σας δείχνουν ότι αυξάνονται, εσείς να είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η μέρα σας καλεί να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις και να είστε πιο ειλικρινείς στις συναλλαγές σας. Μπορεί να είστε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά οι καταστάσεις είναι έτσι που είστε δεμένοι με πολλούς.