Social Icons

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Κυριακή 24 έως 30/7/16

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξει μια κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πιο σωστά διάφορες σχέσεις, ώστε να επωφεληθείτε από αυτές σε επίπεδο συνεργασιών. Στις 29 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, σίγουρα δε θα λείψει η νευρικότητα και κάποιες δυσκολίες, όμως, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες γνωριμίες για την επαγγελματική σας πρόοδο, αλλά και για να λύσετε παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποκαταστήστε ισορροπίες για να γιατρέψετε πληγές. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καλυτέρευση της ψυχολογικής σας διάθεσης, αλλά και στα καινούρια σας σχέδια. Θα δείτε κάτω από άλλο πρίσμα συνεργασίες και σχέσεις που είχαν αδυναμίες ή ελλείψεις. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε, να ανανεώσετε ή να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορά και δε θέλετε να τις χάσετε. Κάντε μια προσπάθεια να υπερπηδήσετε εμπόδια και να πετύχετε κάτι που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προσπαθείτε να πείσετε τα οικογενειακά σας πρόσωπα ότι είστε καλά αν ανησυχούν που κουράζεστε, γιατί από τις υπερπροσπάθειες που θα κάνετε θα μειώσετε τις αντοχές σας πραγματικά. Λίγες και μικρές κινήσεις, αρκούν για να δείξτε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας, όπως και τα αποθέματα ενέργειας που φυλάτε για ώρα ανάγκης. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, για να απαλλαγείτε από περιττό άγχος. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει μερικές αναγκαίες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα χρειαστεί να δείξετε προσαρμοστικότητα καθώς οι διαθέσεις των συνεργατών σας θα ποικίλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προοπτική απόκτησης νέων εισοδημάτων είναι πιθανή, αρκεί να φροντίσετε να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να λειτουργείτε με γνώμονα τη λογική. Στις 27 με τον Ερμή στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, στο χέρι σας είναι να βάλετε διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε φιλία και έρωτα για να αποφύγετε μπερδέματα. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, εάν κυριαρχήσει το συναίσθημα η επιστροφή στην αρχή θα είναι όχι απλώς δύσκολη, αλλά ακατόρθωτη. Επίσης και στον επαγγελματικό τομέα θα αντιληφθείτε ποιοι από τους συνεργάτες σας είναι αντάξιοι εμπιστοσύνης και ποιοι όχι.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε ανησυχίες ή ανασφάλειες να σας κάνουν θύμα των επιδιώξεών σας. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι πολύ σημαντικά για τη συναισθηματική σας πορεία, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα τα πράματα. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δείξετε περισσότερο σεβασμό στις επιθυμίες σας και στην ικανοποίησή τους, αλλά και όσων θα βρίσκονται γύρω σας. Πλέον είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος σε σχέσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο, να κερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας και να απαλλαγείτε από πιέσεις που υπομένατε τόσο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δυνατότητες που θα σας δοθούν στη σχέση σας θα είναι απεριόριστες, αρκεί να συνεχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην αφήσετε τρίτους να πάρουν αποφάσεις για εσάς. Στις 30 με τον Ερμή στην Παρθένο, μην ξεχνάτε πως κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς αυτό που ποθεί ο εσωτερικός συναισθηματικός σας κόσμος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να πάρετε αυτά που χρειάζεστε και αρχίστε να βάζετε τα θεμέλια για μια ζωή όπως την ονειρεύεστε, γεμάτη ιδιαίτερες και τρυφερές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Η έκφρασή όσων συναναστρέφεστε θα αποτελέσει εγγύηση ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Το πλανητικό σκηνικό θα σας οπλίσει με γοητεία και επιχειρήματα στην προσπάθειά σας να πείθετε αλλά και να κατακτήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην αφήσετε το χρόνο να περνάει χωρίς να αναζητήσετε τη διασκέδαση και την αλλαγή παραστάσεων. Αυξάνετε η ευαισθησία σας κάνοντάς σας να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις διάφορες ανάγκες σας και προτεραιότητες, για να είστε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές αλλά και στις εκτιμήσεις σας. Αποβάλετε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Προετοιμάστε το έδαφος αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στο επαγγελματικό σας χώρο. Στις 29 που ο Ερμής στο Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, δείξτε προσοχή στα εργασιακά σας θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι διαπιστώσεις που θα κάνετε για αρκετά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας χρησιμέψουν σαν οδηγός για τις αποφάσεις και τις ενέργειες που θα πράξετε στη συνέχεια. Προσπαθήστε για να μην μπερδευτείτε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό και να μην βλέπετε μόνο αυτά που σας συμφέρει να δείτε, προσπερνώντας ότι δε σας ικανοποιεί ή είναι αντίθετο προς το όφελός σας. Αν χρειαστεί περάστε από «κόσκινο» λόγια που θα σας μεταφέρουν για να μάθετε την αλήθεια. Φανείτε επιφυλακτικοί σε υποδείξεις, συμβουλές και υποσχέσεις, πριν επηρεαστείτε στις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες ευαισθησίες τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε χωρίς αναβολή να καλύψετε, ώστε στη συνέχεια να μην πιεστείτε ή ασκήσετε πίεση στους γύρω σας εξαιτίας της μπερδεμένης σας σκέψης. Αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε αρκετά φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει σε πέρας. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους.
Προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας απομυζήσουν πληροφορίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε πόσο πίσω μένουν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας αν δεν αλλάξετε άμεσα πορεία. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, οπότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Έχετε πολλά να ασχοληθείτε και από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε. Αν είστε συγκρατημένοι στο τρόπο έκφρασης θα καταφέρετε περισσότερα στο μέλλον. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας πριν αποφασίσετε το πώς θα κινηθείτε. Αποφύγετε να μεταφέρετε σχόλια που θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή και να μετατραπούν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Πιο εξωστρεφείς και πιο χαρούμενοι θα αρχίσετε να δείχνετε με την παρουσία σας ότι είστε διαθέσιμοι για κάτι καινούριο, που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Οι αδέσμευτοι θα έχετε σωρεία από αξιόλογες γνωριμίες και ίσως συναντήσετε και το έτερόν σας ήμισυ. Το σίγουρο είναι πως το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας, θα εξαλείψει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχετε στο μυαλό σας, ενώ δεν πρόκειται να σκεφτείτε ούτε στιγμή ότι θα χάσετε την ελευθερία σας κάνοντας δέσμευση μαζί του.