Social Icons

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μετανιώσετε για ότι δεν έχετε κάνει και όχι για ότι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε. Απ’ το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δε θα μπορέσετε να τους καταλάβετε. Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας. Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Γεγονότα στο περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Αξιοποιείστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια. Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια καινούρια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Καινούριες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στην ζωή σας. Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας. Θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα και παρατηρήσεις, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για την συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στην ζωή σας. Σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική ζωή, θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.


ΙΧΘΥΣ: Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα και θα αποκτήσετε γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας.