Social Icons

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε. Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα. Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου.

ΛΕΩΝ: Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα. Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν το λάθος τους.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να νιώθετε με αυτά που έρχονται και που πραγματικά είναι ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αναζωογονηθείτε συναισθηματικά για να κερδίσετε πολυποίκιλες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεση. Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεση σας.


ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους. Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.