Social Icons

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε τις αποφάσεις σας αφού πρώτα μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δε θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα βοηθήσουν στο να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, ενώ ένας κοινός στόχος θα σας δώσει καινούριο ενδιαφέρον και θα την κάνει πιο ζωντανή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να κερδίσετε έδαφος και να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα κινηθείτε στο παρασκήνιο. Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούριες στρατηγικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε υπομονή με τους συνεργάτες σας και μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων.

ΛΕΩΝ: Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δε θα το ανεχτούν για πολύ. Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο παράλογες. Αφεθείτε σε παιχνίδια με το σύντροφό σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει. Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους.


ΙΧΘΥΣ: Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα. Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε.