Social Icons

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι καλή, παρότι οι ευαισθησίες σας θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ενεργώντας συγκρατημένα θα τα καταφέρετε θαυμάσια.

ΤΑΥΡΟΣ: Φερθείτε ώριμα γιατί η επιπόλαια συμπεριφορά σας χαντακώνει. Γίνετε πιο αυτόνομοι, καθώς οι στενές οικογενειακές σχέσεις παρέχουν ασφάλεια αλλά και προβλήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βασιστείτε στη βοήθεια τρίτων προσώπων, γιατί τα σχέδιά σας είναι πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε την πρόθεση να κάνετε περικοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν πιστεύετε ότι ξέρετε το σωστό εφαρμόστε το, χωρίς όμως να προσπαθήσετε να το επιβάλετε και στους άλλους. Λίγη διακριτικότητα δε βλάπτει.

ΛΕΩΝ: Έχοντας στο μυαλό τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, ξοδέψτε ορισμένα χρήματα για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στον προσωπικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι η αρχή για μια μεταβατική περίοδο, αλλά και μια ευκαιρία να εξετάσετε τι μπορεί να εξελιχθεί και τι όχι.

ΖΥΓΟΣ: Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο μένοντας σε δυσάρεστα πράγματα. Ποντάρετε περισσότερα πάνω σε σχέσεις που είναι σημαντικές και μιλήστε ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκτώντας περισσότερους φίλους στον εργασιακό χώρο, δεν κινδυνεύετε από αντιπάλους. Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους για να καταλήξετε σε συμφέρουσες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητες σε μια συμβίωση, όπως και ο σεβασμός. Είναι ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας που είναι ανάστατη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τη δημιουργική σας διάθεση και έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να κερδίσετε τα μέγιστα από κάθε περίπτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάζοντας τις αδυναμίες και τις δυνατότητές σας, θα οδηγηθείτε σε πιο ώριμες επιλογές. Συμβουλές σε θέματα σχέσεων θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες.


ΙΧΘΥΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και δημιουργήστε νέες προοπτικές στον εργασιακό σας χώρο. Ασχοληθείτε περισσότερο με το συναισθηματικό σας τομέα και εξασφαλίστε περισσότερο ότι σας δίνει χαρά.