Social Icons

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μία συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας, θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες. Ακόμα και αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απ’ το να δίνετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε. Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.

ΛΕΩΝ: Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στο σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια.

ΖΥΓΟΣ: Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες στις υποσχέσεις που θα ακούσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας. Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ σημαντικός αυτός μήνας για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.


ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα.