Social Icons

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν νιώθετε καταπίεση στο χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο. Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές στο χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες. Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους.

ΖΥΓΟΣ: Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα, μπείτε λίγο στη δική τους θέση. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Προσέξτε περισσότερο τα νεύρα σας που λόγω συγκυριών θα τεντώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί αν συνεχίσετε έτσι θα πάθετε υπερκόπωση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα είναι ενάντια στις αρχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας κάντε κάτι για να το αλλάξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε. Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους.


ΙΧΘΥΣ: Το μόνο που θα πετύχετε αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας.