Social Icons

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε ευκαιρία για εσάς θα είναι πραγματικά μια δυναμική πρωτοποριακή στιγμή για προσωπική εξέλιξη. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες και άτομα κύρους που εμπιστεύεστε και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε καλά και θα ακουστείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο έρωτας θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα και αν δε θέλετε να τον χάσετε μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν. Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

ΖΥΓΟΣ: Αποβάλλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση που Δε σας προσφέρουν κάτι. Μην εξωτερικεύσετε θυμό ακόμα και αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεχτείτε πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες. Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε άτομα που δε σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Να θυμάστε ότι τα μεγάλα ρίσκα κρύβουν κινδύνους που δεν έχετε υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εάν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα. Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα.