Social Icons

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις. Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώστε τους τη μέρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε το μπελά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε. Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται από τρίτα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα, δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που θα έχετε για να κάνετε νέους φίλους. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση τους σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα. Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε. Μην παραμελήσετε τους φίλους σας γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε προτεραιότητα στα όνειρά σας για να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Καλλιεργήστε στο σπίτι ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διοχέτευση της ενεργητικότητάς σας στις δημόσιες σχέσεις θα βοηθήσει αφάνταστα. Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσει μεγάλη χαρά.


ΙΧΘΥΣ: Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας γιατί σύντομα θα ξεμείνετε. Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις.