Social Icons

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν Δε βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη. Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Ευνοούνται τα μεγάλα σχέδια, τις μεγάλες ιδέες και τα μακρινά ταξίδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε ιδιαίτερα ζωντανοί, ευδιάθετοι και δημιουργικοί, ενώ θα καταφέρνετε να γίνεστε και το επίκεντρο σε όποιο χώρο και αν βρίσκεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να μάθετε να ανοίγετε τους ορίζοντές σας και να βλέπετε και λίγο πιο πέρα αν θέλετε να υπάρξει αποκατάσταση σε όσες είναι ήδη διαταραγμένες.

ΛΕΩΝ: Στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχει σταθερότητα, βοηθώντας να περνάτε πιο εύκολα τις θέσεις σας και να σταθεροποιήσετε την επιτυχία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να δέχεστε και να αποδέχεστε το χαρακτήρα των άλλων, όπως και εκείνοι αποδέχονται εσάς χωρίς να σας ζητούν να αλλάξετε.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε αυτά που σας γεμίζουν με ενδιαφέρον για την ζωή και κάντε πράξη τις θεωρίες σας, για να πραγματοποιηθούν αρκετά από τα όνειρά σας. μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες με άλλους, υποχωρήστε εσείς. Δεχθείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε γιατί θα χάσετε το χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μη μπουν αργότερα εμπόδιο στο δρόμο σας. Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία. Φοβάστε να δράσετε αποτελεσματικά γιατί φοβάστε ότι θα χάσετε αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κρίση σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό αφήστε για άλλη μέρα τις μεγάλες αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλό προφίλ καθώς οι παραλείψεις θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα σας.


ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να πείτε μυστικά σε οικογενειακά πρόσωπα που δεν πρόκειται να σας στηρίξουν. Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε.