Social Icons

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Κάντε ότι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη. Όσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε που βαδίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε βήμα-βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δε σας αρμόζουν. Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων πριν βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους.

ΛΕΩΝ: Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος. Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση δώστε τις. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δε σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, αλλά στην πορεία το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι και τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν μην πιέζετε καταστάσεις. Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Όσο εύκολο λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαλλαγείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν και Δε σας αφήνουν να χαρείτε την καθημερινότητα. Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σειρά και τάξη στα θέματά σας.


ΙΧΘΥΣ: Βελτιώνεται η εικόνα σας προς τα έξω και θα σας καταξιώσει ιεραρχικά στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντάς σας γεμίζετε αυτοπεποίθηση.