Social Icons

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας τροποποιώντας το. Βάλτε εσείς τα όρια σε οικογενειακά σας πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε κάποιες αλήθειες σχετικά με τις πραγματικές σας ανάγκες, τη σχέση με τον εαυτό σας, τη νέα τροπή που πρέπει να πάρει μια συναισθηματική ιστορία αλλά και μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τους με κατανόηση.

ΛΕΩΝ: Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ότι δε σας αφορά.

ΖΥΓΟΣ: Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχθεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με φίλους ή με συνεργάτες. Τα απρόοπτα που θα δημιουργηθούν  θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αρκετά το προγραμματισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευκαιρίες βελτίωσης στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχουν και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες μπορείτε να αναλάβετε, έχοντας υπόψη πάντα ότι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρωθείτε σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σας επιδιώξεις, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ότι συνήθως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας χωρίς να απελπίζεστε στην πρώτη απογοήτευση. Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε σκέψη που τροφοδοτείται από φόβο ή αγωνία, γιατί μια τέτοια στάση δε θα διασφαλίσει το μέλλον σας.


ΙΧΘΥΣ: Διαλέξετε το σίγουρο δρόμο στις τρέχουσες υποθέσεις σας και προσέξτε να μην πέσετε θύματα μιας αυταπάτης, η οποία εκτός των άλλων θα έχει οικονομικό κόστος.