Social Icons

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δε σας βοηθάει σε τίποτα. Η βελτίωση στον οικονομικό σας τομέα, θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα θα σας κάνει να ξανανιώσετε. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα, θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής. Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε χρειάζεται να ασχολείστε με τας οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δε σας το έχουν ζητήσει. Σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν τα εμπόδια που σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΛΕΩΝ: Ευχάριστες εκπλήξεις στο συναισθηματικό σας τομέα θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Η συμβουλή ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε τις αιτίες που σας δημιουργούν άγχος και απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Δε χρειάζεται να παίρνετε τόσο σοβαρά τις κριτικές που σας κάνουν αντίπαλοί σας.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά σας θέματα, για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού σας. Πάρτε αποφάσεις πριν είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ότι νομίζατε. Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον.


ΙΧΘΥΣ: Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν. Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και απέχετε από κουραστικές εργασίες.