Social Icons

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Ενεργοποιήστε περισσότερο τις ευαισθησίες σας, τις οποίες ξέρετε να κρύβετε επιμελώς. Εγκαταλείψτε τον «έλεγχο» και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων. 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ξεπεράσετε το φόβο ότι θα πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στο σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού θα γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το έτερόν σας ήμισυ, για να προχωρήσετε δυναμικά. Έχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο για να καταλάβετε τι ζητάτε ακριβώς από την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία θα καλύπτει πολλές από τις ανάγκες σας, αλλά πρώτα ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί το καλοκαίρι να σας αναστατώνει όπως τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά τις περισσότερες φορές η ανανεωτική διάθεση των άλλων σας εκνευρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το να σπρώχνετε τις καταστάσεις και να προκαλείτε να γίνουν πράγματα που ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα τους, δεν πρόκειται να βγείτε κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση θα οδηγήσει τη σχέση σας σε ανοδική πορεία. Δε χρειάζεται να ενθαρρύνετε ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης.


ΙΧΘΥΣ: Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως.