Social Icons

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για αυτοσυγκέντρωση και χαλάρωση για να διατηρήσετε την ενεργητικότητά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί ενδέχεται να εκνευριστείτε με επαγγελματικές προστριβές.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες, θυμηθείτε πως για να πάρετε πρέπει και να δώσετε. Μην αφήνετε άλλο να παραμένουν ανεκπλήρωτες οι επιθυμίες σας. Φτάνει μέχρι εδώ.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγνοήστε κακοπροαίρετα σχόλια και μπείτε μεσάζοντες σε παρεξηγήσεις άλλων, γιατί εσείς θα βγείτε οι χαμένοι. Φανείτε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας και μην επιτρέψετε σε ασήμαντα γεγονότα να δημιουργήσουν πεδίο μάχης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε μόνοι σας τις συνθήκες που απαιτούνται για να έχετε ένα καλύτερο αύριο. Η συνεργασία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας βοηθήσει να πετύχετε.

ΛΕΩΝ: Ζητήστε τη βοήθεια των ατόμων που σας περιβάλλουν και θα δείτε ότι θα σας είναι αρκετά χρήσιμη. Εάν δώσετε περισσότερο βάρος στον οικονομικό σας τομέα, θα ανακαλύψετε νέους πόρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες αλλά να είστε επιφυλακτικοί και μην τα βλέπετε όλα ιδανικά. Αποβάλετε ότι σας πονάει και σας πληγώνει για να καταλάβετε τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να είναι καθοριστικές, αλλά να θυμάστε πως θα έχουν και ψυχικό κόστος. Μην επιτρέψετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες να φθείρουν τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφοσιωθείτε σε ότι σας ενδιαφέρει χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα. Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δε συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας αλλά πιέστε τους. Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας. Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας ξεπεράστε τα εμπόδια.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας θέματα. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ότι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες.