Social Icons

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Κυριακή 28/7 έως 3/8/13

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας για να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα. Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας. Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο ώστε να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό κάποιες εκκρεμότητες. Η αποκάλυψη μυστικών θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα καλύτερα. Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.  Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία της υποθέσεις σας, ζητώντας τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων που δε θα σας την αρνηθούν.


ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά σας θέματα να μονοπωλούν το χρόνο και τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό πάνω σε μια συζήτηση να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει. Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πιο ωφέλιμο να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των στόχων και των επιθυμιών σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει αυτά που θέλετε. Πρέπει να εργαστείτε εντατικά και μεθοδικά αν θέλετε να πετύχετε τα σχέδιά σας. Η καθημερινή σας ζωή θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά σας θέματα, που θα απορροφούν σχεδόν όλο το χρόνο σας, στερώντας σας αρκετές απολαύσεις. Η βδομάδα που θα διανύσετε θα είναι μια ανάσα για εσάς τόσο για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση ή να αφεθείτε σε μια σχέση που έρχεται σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αισιοδοξία και το θάρρος θα πρέπει να είναι το βασικό σας μέλημα, για να μπορείτε να κρατάτε τις ισορροπίες σας. Συνειδητοποιήστε τις αλλαγές και μην προσπαθήσετε να τις αναβάλετε, γιατί η ίδια η ζωή θα τις απαιτήσει με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο. Εάν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει τις αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τους φίλους και το σύντροφό σας, καλό θα είναι να αποφασίσετε γρήγορα, γιατί δεν έχετε τόσο χρόνο μπροστά σας αφού οι άλλοι βαρέθηκαν να σας περιμένουν.

ΛΕΩΝ: Ο οικογενειακός σας χώρος θα σας δώσει την ελευθερία που θέλετε, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντας που θα δείχνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με κάποιους ανθρώπους, εφόσον δε σας ενοχλούν πραγματικά βαθιά και να αποφύγετε τις εντάσεις. Οι καταστάσεις στο σπίτι σας θα γίνονται όλο και πιο προκλητικές και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να ξεπεραστούν, όπως και πολύ βασικό είναι να χαλιναγωγήσετε τις παιδικές συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, χωρίς όμως να εμπεριέχονται εγωιστικά ξεσπάσματα. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές ή τις τελικές αποφάσεις και μη γίνεστε εκδικητικοί όταν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς. Πρέπει να προσέξετε να μη γίνουν λάθη και ίσως για να το καταφέρετε να σας είναι απαραίτητες οι διακοπές. Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσετε στον εαυτό σας, οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

ΖΥΓΟΣ: Θα ενισχυθεί η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και η προοπτική να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, θα σας ανεβάζει τη διάθεση. Δε θα μπορείτε να προσδιορίσετε το χρόνο που θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά παρόλα αυτά δε θα αργήσετε να νιώσετε ικανοποίηση από τους κόπους σας. Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων δε σας αφήνουν ποτέ σε ησυχία, όμως, φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες επαφές και σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σας και σας κάνουν να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε λιγότερο ευάλωτοι. Αναγνωρίστε την αξία σας για να μην καταναλωνόσαστε άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σας που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνετε αυτούς που σας βαραίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη μιας διεξόδου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα άγχος και την τραχύτητα της καθημερινότητας ή να επανατοποθετήσετε πολλά από τα όνειρά σας. Η υγεία σας εξαρτάται άμεσα από την εκτίμηση που θα κάνετε στις δυνάμεις σας. Εσείς και μόνο θα καθορίσετε τα όριά σας, γι’ αυτό να θυμάστε να μην το παρακάνετε και να μην κουράζεστε υπερβολικά. Δε χρειάζεται να περνούν όλα από τα χέρια σας όταν μπορούν να κάνουν και οι άλλοι κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε κάθε ευκαιρία που θα βρείτε να χαλαρώσετε, εκμεταλλευτείτε την για να προφυλάξετε τον οργανισμό σας, από ιώσεις, αλλεργίες και ότι θα έχει σχέση με το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια εργασία, μην το καθυστερήσετε ακόμα και αν νιώθετε ανέτοιμοι, γιατί αυτό θα αντισταθμίσει τα γεγονότα και τις συγκυρίες που μπορούν να δουλέψουν για όφελός σας. Θα μπορέσετε να βρείτε μεγαλύτερη κατανόηση και βοήθεια από τους γύρω σας και όσο περισσότερες δημιουργικές ιδέες έχετε, τόσο πιο ψηλά θα ανεβείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν και μην τρομάζετε τόσο πολύ. Κρατηθείτε και μην ξοδέψετε πολλά, προκειμένου να ικανοποιήσετε ή να καλύψετε ανάγκες τρίτων, ειδικά αν πρώτα δεν έχετε εξετάσει αν τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε είναι να μη μιλάτε για τα προσωπικά σας ζητήματα σε ανθρώπους που δεν έχει δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους, γιατί σε αυτό η τύχη δε θα είναι με το μέρος σας και θα σας δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα.


ΙΧΘΥΣ: Μην ανεχτείτε ασαφείς καταστάσεις για να μη δημιουργηθούν περιπλοκές που θα σας εξέθεταν κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Όσο αφορά τον οικονομικό σας τομέα φανείτε πολύ προσεκτικοί. Μην αφήνετε εκκρεμότητες, μην κάνετε περιττά έξοδα και αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Η συναισθηματική σας αποκατάσταση ίσως τώρα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο, μια που θα εισπράττετε ότι όλα είναι πιο κοντά στην εκπλήρωσή τους. Αναμφίβολα οι ίδιες καταστάσεις θα σας κάνουν να νιώθετε αρκετά πιο ανεβασμένοι ψυχολογικά.