Social Icons

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ότι δε σας αρέσει και δε σας αντιπροσωπεύει. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δε σας οδηγούν πουθενά. Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας. Αποφύγετε να λύσετε εκκρεμότητες γιατί δε σας ευνοούν οι συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, γιατί μπορείτε να παραβλέψετε λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων. Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι.

ΛΕΩΝ: Πάρτε μαθήματα από το παρελθόν και μην πάρετε αποφάσεις να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο, θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην ξεχνάτε πως πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες. Δε χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επεκταθείτε σε εργασιακά θέματα χωρίς να ξεχνάτε τους αρχικούς σας στόχους. Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με όσους σας έχουν πληγώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ότι σας αξίζει. Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετριάστε τον ενθουσιασμός σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες. Οι περιορισμοί σας ανάγκασαν να συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές που κάνατε δεν ήταν αρκετές για να αποφύγετε αναμνήσεις του παρελθόντος που είχαν αποδειχθεί λανθασμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο φόβος να αλλάξετε το ανθρώπινο και το υλικό περιβάλλον σας δημιουργεί πλάνες σκέψεις, τις οποίες όταν τις βάζετε σε εφαρμογή αποδεικνύουν την ποιότητά τους.

ΙΧΘΥΣ: Η ματαιότητα της ζωής σας εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμα δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούριο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Όμως, μην αποθαρρύνεστε αφού η αναγέννηση δεν αργεί.