Social Icons

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Κάνετε μια νέα αρχή αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βγείτε κερδισμένοι. Δείτε την αλήθεια πιο άμεσα μέσα από την εκδήλωση διαφόρων γεγονότων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες, που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα γεγονότα της ημέρας σας θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε, για να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να υπερσκελίσετε τα εμπόδια, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα είναι κρίσιμη για τις σχέσεις σας, αλλά αποφασιστική από πολλές απόψεις. Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις που έχετε ή που θα θέλατε να είχατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή βρίσκεστε σε μία εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε ότι πρέπει να προσεχτεί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε σωματικούς ή ψυχικούς κινδύνους, αλλιώς δε θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε αυτούς που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η υγεία σας θέλει φροντίδα ειδικά στα σημεία που έχετε μια αδυναμία ή μια ευπάθεια. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια πιο υγιεινή διατροφή, αφαιρώντας τελείως ουσίες που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξεχνάτε πως τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σας θα σας επηρεάσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά και σωματικά.


ΙΧΘΥΣ: Γίνετε λίγο πιο παράτολμοι στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε οικονομικές. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπευθυνότητα και να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν.