Social Icons

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Έχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς αν χρειαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε βοήθεια ακόμα και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα εμπνεύσετε τη συμπάθεια από όλους. Σταδιακά πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει.

ΛΕΩΝ: Ο δυναμισμός, η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα είναι τα πιο σημαντικά σας ατού μαζί με την τύχη που δε σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας, πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα. Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα. Φανείτε ελαστικοί με το σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει  να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το δεύτερο μισό του μήνα, η πορεία σας θα είναι πιο θετική στο συναισθηματικό σας τομέα, ακόμα και αν δεν έχουν  κοπάσει εντελώς οι εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας.


ΙΧΘΥΣ: Η διάθεση που θα έχετε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας ανεξάρτητα αν δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, θα σας ωθήσει να ζητήσετε από το σύντροφό σας να σας διαβεβαιώσει μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να φτάσει η ειλικρινής συμμετοχή του.