Social Icons

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Από τον εργασιακό σας χώρο θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις που απαιτούν να το παίξετε λίγο δύσκολοι, ώστε έτσι να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αεράτη εικόνα σας και οι καλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε, θα σας βοηθήσουν κατά πολύ. Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις των οποιωνδήποτε κινήσεων.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες θα είναι τώρα μεγαλύτερες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε μελλοντική επιτυχία. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές σας ικανότητες.

ΛΕΩΝ: Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα που δεν είναι και τόσο δύσκολος και θα δικαιωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρόλο που δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να νιώσετε πιο επαρκείς απέναντι στο σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι μακροπρόθεσμες προσπάθειές σας για μεθοδικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα μόνιμη σχέση σας που ξεκινήσατε με την προοπτική της βελτίωσής της, θα αρχίσουν να καρποφορούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει όμως να μάθετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας για να αποκαλυφτούν τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σας που κρατάτε καλά φυλαγμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε πως πολλές φορές τα λόγια βγάζουν στην επιφάνεια αρκετές αλήθειες. Δε θα χρειαστεί να παίξετε το «μάρτυρα» για να σας προσέξει ο σύντροφός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έρωτας για εσάς δεν είναι μόνο η έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά και ένας τρόπος να αποδεικνύεται στον εαυτό σας ότι εκτός του ότι είστε καλοί κυνηγοί, ξέρετε να κρατάτε και τη λεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απλά κρατηθείτε μακριά από προβλήματα και κουτσομπολιά που θα προκληθούν από τρίτους με σκοπό να φθείρουν τη σχέση σας.


ΙΧΘΥΣ: Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, μην ξεχάσετε πως η σταθερή σας σχέση θα πρέπει να σας ακολουθεί στη ζωή σας, γι’ αυτό συζητήστε με το σύντροφό σας πως μπορείτε και οι δυο να γίνετε ευτυχισμένοι.