Social Icons

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ: Μειώνονται τα λάθη και τις αναβολές στα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που περιέχουν ρίσκο ή επικινδυνότητα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μάθετε να είστε πιο πρόθυμοι να υπακούσετε σε κανόνες και συμβουλές και γενικώς να είστε πιο προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε.

ΛΕΩΝ: Μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ένα ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση, θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές ή συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή. Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για να εξομαλυνθούν τυχόν διαφορές ώστε να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο χέρι σας είναι να καλυτερέψουν οι συνθήκες και να νιώσετε καλύτερα. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφοι και πιο ερωτεύσιμοι, γιατί έχετε τα περιθώρια να πράξετε τα δέοντα και με το παραπάνω.


ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και μέσα από στιγμές έντασης, θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες, όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές.