Social Icons

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούριο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και επίσης να τους προσδώσετε έναν πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μαζί και τις ανησυχίες σας να ενταθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να κάνετε ένα γρήγορο απολογισμό για το τι θέλετε πια αλλά και τι μπορείτε. Μιλήστε με τους γύρω σας, χωρίς να κάνετε παράπονα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Πριν βάλτε κάποιον μέσα στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους άλλους και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιο άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και βασιστείτε σε απτές αποδείξεις, εάν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι.

ΖΥΓΟΣ: Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο με κάποιες νέες και καλύτερες που θα βοηθούσε να ανέβει η αποδοτικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε στόχους και προγράμματα για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ευαισθησίες της υγείας σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε μια καλύτερη διαχείριση  των οικονομικών σας και κατανείμετε τα σωστά, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που περπατάνε με πολύ αργά βήματα.


ΙΧΘΥΣ: Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε στις εργασιακές ή προσωπικές σας υποθέσεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Καινούριες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας.