Social Icons

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή στο Λέοντα από τις 8, χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας και οργανώστε σωστά το χρόνο σας. Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες. Μια καινούρια συναισθηματική κατάσταση, θα περάσει από πολλά πριν σταθεροποιηθεί. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά. Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, θα πέσετε ψυχολογικά.




ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό σας χώρο και θα ανανεωθείτε. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Όταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις. Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας για να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Άρη στο Λέοντα από τις 27, δε θα δεχθείτε πιέσεις από κανέναν και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα. Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε, εντοπίζονται στην ασυνεννοησία μέσα στις σχέσεις σας. Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αποφύγετε ξεροκεφαλιές και περίεργες αντιδράσεις, για να μην περιπέσετε σε αντιφάσεις. Κάντε τα αρνητικά θετικά, με διπλωματία, εξυπνάδα και κυρίως με έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά. Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας. Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους.


ΛΕΩΝ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 7, σας βάζει σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι σημαντικό. Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνει, κάνουν θαύματα σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά, για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να σταματήσετε να αγχώνεστε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μειώστε τα έξοδά σας. Έντονη δραστηριότητα θα αποκτήσει η καθημερινή σας ζωή. Η διάθεση να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σας, θα σας αναστατώνει ευχάριστα. Όποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους, αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούριο νόημα στη ζωή σας. Η παλιά τάξη πραγμάτων παίρνει νέα μορφή και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα, όμως, οι κυριότερες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τα υπαρξιακά σας ζητήματα και εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς.


ΖΥΓΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 16, ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε. Αποκαταστήστε τυχόν εμπόδια ή προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε σχέση με το περιβάλλον σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί πως θα χειριστείτε τη δύναμη και τον παρορμητισμό που σας διακρίνει. Συνειδητοποιήστε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τη λογική και αρκετούς κανόνες επικοινωνίας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε μια μόνιμη ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεών σας ή των συνεργασιών σας. Η προσπάθειά σας συγκεντρώνεται κυρίως στο να αναλύσετε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα. Ανακαλύψτε αλήθειες, τόσο αυτές που αφορούν την ύπαρξή σας όσο και αυτές των συνανθρώπων σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλάβουν. Μην αγνοήσετε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα, αλλά αναλύστε τις και μελετήστε τις επιρροές που θα δεχτείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 23, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας, γιατί η ώριμη και έξυπνη προσέγγιση, θα βοηθήσει να παραμεριστούν ορισμένες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Κάντε αν χρειαστεί κάποιες θυσίες ή προσφορές για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε ή σε κάποιους συνεργάτες σας για να γίνετε αγαπητοί, χωρίς να απαιτείτε ανταλλάγματα. Διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή, κάνοντας μια καινούρια αρχή για να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το συναισθηματικό σας τομέα, για να μη φτάσετε στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμα και τα κεκτημένα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, χωρίς να κατηγορείτε το σύντροφό σας γιατί είναι σίγουρο πως οι απειλές και η ισχυρογνωμοσύνη δε θα σας βοηθήσουν, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σύγκρουση που θα δημιουργήσει ρήξη στις σχέσεις σας. Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 21, θα φέρει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει η μετριοπάθεια να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας. Αφήστε και τη λογική να δουλέψει όπου χρειαστεί και ακολουθήστε κάποιες τακτικές στις συναναστροφές σας, για να μη νιώσετε ότι παραβιάζονται οι αρχές σας. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, να βάλετε τάξη σε κάποιες άλλες και να υπερασπιστείτε αλλαγές που θα αφορούν σχέσεις του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.


ΙΧΘΥΣ: Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να άγχεστε λιγότερο. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και σταθερό, καθώς τα πάντα αλλάζουν, αλλά απλώς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα για να διατηρούν τη φόρμα τους. Δηλαδή, αυτό που πρέπει να κάνετε και εσείς για εσάς και την υγεία σας. Αποφασίστε να επισκεφτείτε το γιατρό σας, αν έχετε κάποιες ανησυχίες και μην αναλώνεστε μόνο λέγοντας ότι θα πάτε και όχι πράττοντας.