Social Icons

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Θα κληθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την αιτία που επαναλαμβάνετε τα λάθη σας. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη σας για σταθερότητα πολλές φορές θα αγγίξει τα όρια της απραξίας και αυτό θα σας ωθήσει σε θέσεις που θα είναι αντίθετες από το χαρακτήρα σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραμερίσετε εν μέρει την αξιοπρέπειά σας όταν οι καταστάσεις πιέζουν να αποδείξετε τη θέση σας ή αν απειληθείτε οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους και γι’ αυτό θα φροντίσετε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους υπεστήκατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα έρχεται να ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών  που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούριων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτα, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις βιαστικές κινήσεις. Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητα σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχετε φροντίσει κατά καιρούς να εξοπλιστείτε με ότι θα σας δείχνει στα μάτια των άλλων περιποιημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων μιας και δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφό σας.


ΙΧΘΥΣ: Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι προπαρασκευαστικές κινήσεις στα εργασιακά σας θέματα και μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουν χτιστεί τα νέα θεμέλια.