Social Icons

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Κυριακή 11 έως 17/8/13

ΚΡΙΟΣ: Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλά να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε που υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα. Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε την αξία κάποιων δεσμεύσεων και την ανάγκη ορισμένων αποδεσμεύσεων. Το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αλλά θα αποκαλυφθεί και κάποιο άγνωστο παρασκήνιο. Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα το μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια. Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας, αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Στον εργασιακό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Θα σας προσφερθούν οι ευκαιρίες που θέλετε για να θεραπεύσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Χρειάζεται να κατασταλάξετε σε νέα μέτρα και σταθμά, αποφεύγοντας τις ακραίες καταστάσεις και τις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακατατάξεις και βελτιώσεις είναι φυσικό να μην βολέψουν κάποιους, γι’ αυτό πρέπει να είστε παρατηρητικοί σε συμφωνίες και όρους που θα θέσετε. Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται σα διαφωνία. Η μέρα δεν αποκλείει το κέρδος, απλά θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε. Αλλάξτε μια παλιά συνεργασία που δε σας ικανοποιεί με μια καινούρια που θα σας γεμίζει.

ΛΕΩΝ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα χρήσιμο άνθρωπο, να γεφυρώσετε ένα χάσμα με κάποιον άλλο, να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να πάρετε μια νέα θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η αισθηματική σας ζωή. Αφήστε τον έρωτα να μπει και πάλι στη ζωή σας και να την κάνει να ανθίσει σαν έναν πανέμορφο κήπο. Μπορεί να μην έχετε ανάγκη από κάποιον που θα είναι μόνιμα δίπλα σας, αλλά οι στιγμές που θα θέλατε μια ζεστή αγκαλιά και ένα χάδι, είναι κατά πολύ περισσότερες από τις στιγμές που αποζητάτε τη μοναξιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφεθείτε χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα βρείτε αρκετά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ακόμα και αν κατασταλάξετε στο συμπέρασμα πως δε τους θέλετε κάτι παραπάνω από φίλους, θα έχετε αναπτύξει την κοινωνική σας ζωή και μέσα από αυτούς θα έρθουν και άλλα νέα πρόσωπα για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θα σας ταιριάζει. Πολύ έντονα θα παίζει και το ενδεχόμενο να σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό ανήκει στις συναναστροφές σας.

ΖΥΓΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 16, μην κολλάτε σε λεπτομέρειες μικρές, ενώ σας έχει δείξει πως σταδιακά έχει αλλάξει τη φιλική του συμπεριφορά και έχει κάνει τις δικές του προσπάθειες προσέγγισης. Χρειάζεται να κάνετε και εσείς ένα βήμα, για να μπορέσει να σας ανοίξει πιο εύκολα την καρδιά του. Μη τα παίρνετε όλα σαν αστεία, καθώς σε αυτά που σας λέει υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που διστάζει να σας αποκαλύψει, όσο εσείς δεν εννοείται να τον πάρετε στα σοβαρά. Αλλάξτε στάση πριν το μετανιώσετε και αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί δεν προχωρούσατε όταν έπρεπε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τους δεσμευμένους θα επικρατεί ρευστότητα στην ερωτική σας καθημερινότητα και πολύ πιθανό, αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί, αφού επιμένετε να είστε απόλυτοι με τα συναισθήματά σας, τα οποία είναι σταθερά, αλλά κουμπωμένα απέναντι στο σύντροφό σας. Πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί σε ότι θα αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας, για να μην αρχίσει και εκείνος με τη σειρά του να χτυπάει τις δικές σας. Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ότι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στο σύντροφό σας.
Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν. Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν, να είστε λιγότερο ανεκτικοί. Ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας. Βγάλτε από τη ζωή σας ότι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δε σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πίκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση. Σε ότι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν. Για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση που οι γύρω σας την έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη. Εάν δε γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν μπορούν να προωθηθούν.


ΙΧΘΥΣ: Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Στηριχθείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα. Οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο. Μάθετε να λέτε όχι σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους.