Social Icons

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους με φίλους και το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον. Αναγνωρίστε έγκαιρα τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι.

ΛΕΩΝ: Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν. Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας για να σας αποδείξουν αυτά που θέλουν. Μη μένετε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας και μην αναλαμβάνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια καινούρια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει. Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα. Επιβάλετε να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη.


ΙΧΘΥΣ: Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ότι κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές.