Social Icons

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά όπως και να έχει θα προκύψει για εσάς κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Διαπιστώστε τις ελλείψεις στην επαφή και στη συνεννόηση με τα άτομα που συμβαδίζετε πάνω στον ίδιο σκοπό. Δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι για δικό τους συμφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς εσείς να το έχετε καταλάβει.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Οι χαμένοι δε θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν αυτά που τους είχατε προσφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξάνεται αισθητά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας, ενώ οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς. Σκεφτείτε πως ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε ή να ξεκαθαρίσετε μεσοβέζικες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχονται στην επιφάνεια λάθη και εξαπατήσεις που θα σας αγχώσουν καθώς δεν τα είχατε υπολογίσει μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και τις ανάγκες σας και μετά πάνω στο σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


ΙΧΘΥΣ: Οι μηχανισμοί αυτοάμυνας σας θα επιστρατευτούν από τη μεριά σας και πρέπει να προσέξετε να μη στρέφονται επάνω σε κάποιον άλλον, ούτε να εφαρμόσετε την αυτοπροβολή που θα γεννήσει στους άλλους ζήλια ή την ανάγκη να σας περιορίσουν.