Social Icons

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς και εσείς δεν τα βλέπετε γιατί επιμένετε να ελπίζετε σε κάτι που μέχρι τώρα το μόνο που σας έχει προσφέρει είναι άγχος, αγωνία και έχει καταναλώσει αρκετή από τη φαιά ουσία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξίζει να προχωρήσετε παρακάτω και να μην κλείνετε μόνοι σας πόρτες που σας ανοίγουν διάπλατες. Εάν τα πρότυπα που έχετε δε σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές ακόμα και οι μη επιθυμητές θα σας βγουν σε καλό. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις και μην πιέζετε να κάνει πράγματα ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε στη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στις δικές σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε ένα βήμα πίσω γιατί μερικές φορές σημαίνει ότι πηγαίνετε μπροστά αφού έτσι αποφεύγετε τις κόντρες. Όταν σε ερωτήσεις ψάχνετε τι κρύβουν τα λόγια, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε. Η ανταλλαγή απόψεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας και μην επιτρέψετε σε ψευδαισθήσεις να αλλάζουν λογικά σχέδια. Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά. Ίσως ένα φλερτ που αρχικά θα σας εντυπωσιάσει, εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας. Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλετε για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρείτε και απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τον εγωισμό. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές, προτιμήστε τη διπλωματική οδό.


ΙΧΘΥΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι. Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.