Social Icons

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Θα βρείτε και νέες τακτικές για να πορευτείτε στη συνέχεια. Θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές στάδιο εσωτερικών αναζητήσεων, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σας ωθήσει σε τάσεις απομόνωσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε στην καθημερινή σας ζωή να μην υποτιμάτε την αξία αυτών που λέτε ή ακούτε, γιατί πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τόσο αυτοέλεγχο που έχετε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι, οπότε μην αφήσετε τη διαρκή σας έννοια για την πρώτη εντύπωση να σας γίνεται αιτία άγχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι ενεργοποιήστε τον αυθορμητισμό σας ώστε να μη φτάσετε στο σημείο να βρείτε κάτι που σας αρέσει και σας καλύπτει και το χάσετε, επειδή δε θα είστε προετοιμασμένοι να πείτε κάτι.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εξόδους και νέες γνωριμίες, ακόμα και αν θα δεχτείτε ελάχιστες φορές να λειτουργήσετε κοινωνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί οι πολλές και σημαντικές σας δραστηριότητες να μη σας επιτρέπουν να σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε για τις προσωπικές σας ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες και έννοιες που αγχώνουν την καθημερινότητά σας και φορτίζουν αρνητικά την ηρεμία της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν η ανακούφιση που θα δεχθείτε θα είναι προσωρινή, δεχθείτε τη και χαρείτε τη, συμμετέχοντας από κοινού με το σύντροφό σας σε διάφορες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, για να συμβαδίσετε και να προχωρήσετε με το έτερόν σας ήμισυ, μια που αυτό το μήνα δε φαίνεται να σας πολύ απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πολυσυζητημένα μεταξύ σας προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλλιεργήστε μεταξύ σας την ψυχική σύνδεση, αφού πλέον είστε και οι δύο σε θέση να διαχωρίσετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς από την αγάπη από συνήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε επαναστατικές αλλαγές στη σχέση σας, παίρνοντας απόφαση πως δεν είναι δυνατόν να έχετε πάντα εσείς τον απόλυτο έλεγχο σε όλα.


ΙΧΘΥΣ: Οι καινούριοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το σύντροφό σας.