Social Icons

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και σίγουρα θα ανταμειφθείτε, αφού ακόμα και μια νέα γνωριμία θα έχει συνέχεια και δε θα είναι παροδική.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε ή θα σας δώσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορεί να προκληθούν μπερδέματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν μέχρι τώρα συνηθίζατε να δημιουργείτε περίεργες και έντονες σχέσεις που κατέληγαν σε αδιέξοδα πριν φτάσουν σε διάλυση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δε σας ωφελεί σε τίποτα να τιμωρείτε τον εαυτό σας για αυτά που έκανε στο παρελθόν. Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνοντας την αισθητική σας θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και παράλληλα πλησιάστε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανάγκες και τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους κέρδους, κάτι που δε θα σας είναι δύσκολο καθώς οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά καλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες. Η μέρα ευνοεί την προώθηση καινούριων στόχων και φαίνεται ότι θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.


ΙΧΘΥΣ: Η διάσταση απόψεων με το σύντροφό σας θα συνεχίζεται, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξη.