Social Icons

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα προωθεί τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση. Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική σας πορεία και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ότι θα αποφασίσετε που δε θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες, που μέσα από αυτές μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και σε εκείνων των ανθρώπων που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στο διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας γιατί παρόλο που θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα, θα θεωρείτε πως ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αίσθηση ότι η σχέση σας αναδιαρθρώνεται και μπαίνουν νέες βάσεις θα γίνει πιο έντονη και η επικοινωνία μεταξύ σας θα έχει καλυτέρευση.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να λύσετε και τις τελευταίες παρεξηγήσεις που υπάρχουν, ώστε μέσα από τη σύμπνοια να καλλιεργήσετε τους κοινούς σας στόχους και κατά συνέπεια να κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταπολεμήστε τη μανία που έχετε για ερωτικά παιχνίδια με περιστασιακές σχέσεις, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε αιωρούμενοι στο γνωστό συναισθηματικό κενό που δημιουργείτε από μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε έναν πραγματικό σύντροφο που θα βρίσκετε δίπλα σας όταν χρειαστεί και δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρείτε μέσα από πάρτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναζητάτε το άτομο που θα έχετε δίπλα σας να έχει ίδιο τρόπο σκέψης και επικοινωνίας με εσάς, τους ίδιους στόχους και κυρίως τα ίδια πιστεύω για τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι η λέξη κλειδί για να προχωρήσετε και να δώσετε τέλος στη μοναξιά σας είναι «ξεκολλήστε».


ΙΧΘΥΣ: Είστε αρκετά έξυπνοι και πρέπει να καταλάβετε πως δεν έχει νόημα να περιμένετε πράγματα που έχουν δείξει εδώ και πολλούς μήνες ότι δε θα συμβούν.