Social Icons

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε, προκειμένου να αναπτύξετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Επειδή όπως φαίνεται κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Όσο δύσκολη και αν είναι η μέρα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική σας ζωή σας κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει ας σας ακολουθήσει.

ΖΥΓΟΣ: Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα κάνουν το θαύμα τους και θα παρακινήσουν και κάποιους τρίτους από το περιβάλλον σας να πάρουν θέση και να πάψουν να γκρινιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως χρειαστεί να εκφράσετε ορισμένα διλήμματα που σας στενοχωρούν, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να μην πληγώσετε κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα καλυτερεύσει τη συναισθηματική σας ζωή. Αγωνιώντας δε γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση. Σταματήστε να είστε των άκρων επειδή εκλογικεύετε τα συναισθήματα σας και στη συνέχεια συναισθηματολογείτε τη λογική.


ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνεται από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα.