Social Icons

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Να θυμάστε πως για να διεκδικήσετε κάποιες θέσεις, χρειάζεται να είστε πιο δυναμικοί και όχι επιθετικοί. Αρχίστε να αξιολογείτε τη δύναμη σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε καθαρότερα ότι πρέπει να στηρίξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποβάλλετε το φόβο που έχετε ότι δε θα τα καταφέρετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίζουν να μειώνονται οι επιφυλάξεις σας για το πως μπορεί να εξελιχθεί μια επαγγελματική πρόταση που εσείς θα κάνετε. Ίσως η καθημερινότητά σας να είναι λίγο εκνευριστική, όμως, δε χρειάζεται να τα παραλέτε γιατί θα κουραστείτε ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε τις εξόδους σας και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, για να επωφεληθείτε ακόμα και από κάποιες τυχαίες συναντήσεις που μπορούν να γίνουν η αιτία καινούριων επαφών και γνωριμιών.

ΛΕΩΝ: Το μυαλό σας είναι αρκετά ευρηματικό ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχετε και έναν μοναδικό τρόπο να διαβάζετε το συνομιλητή σας και να τον σκλαβώνετε όποτε το θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε αποστάσεις σε θέματα που έτσι κι αλλιώς δε σας αφορούν άμεσα και διατηρήστε τις ισορροπίες. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις μεγάλες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να απαλλαγείτε από τις όποιες ενοχλήσεις έχετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αρκεί και εσείς να φροντίσετε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεωθείτε, κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας, αλλάξτε τρόπο διατροφής ή συνήθειες που μειώνουν τις αντοχές σας και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε το άγχος και χαρίστε στον οργανισμό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση  και διασκέδαση. Φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συγκρατημένοι για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το κλίμα θα είναι αρκετά καλό και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό φροντίστε σε διαμάχες που θα προκύψουν μεταξύ τους να μείνετε αμέτοχοι για να μη σας πάρει και εσάς η μπάλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια απαιτήσεις από συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε προβλέψει, αλλά και ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε.


ΙΧΘΥΣ: Στον οικογενειακό χώρο προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα αφορούν κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα.