Social Icons

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές. Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ή πείτε οτιδήποτε. Όπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια δε χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με πολλές ιδέες αφού έχετε έμπνευση και λίγα χρήματα θα ομορφύνετε το χώρο σας. Αν θέλετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα αφιερώστε χρόνο στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καυγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέρειες. Με μικρές κινήσεις αλλάξετε ότι δε σας αρέσει στην εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά επαγγελματικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραδεχτείτε τα λάθη σας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και μην είστε εγωιστές. Εκφράστε όσα σας πιέζουν στο φιλικό σας περιβάλλον και θα σας ακούσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα αν τραβάτε το σχοινί.


ΙΧΘΥΣ: Για να μην κινδυνέψετε όπου ακούσετε όμορφα λόγια δείξτε εγκράτεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.