Social Icons

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Κυριακή 21 έως 27/8/16

ΚΡΙΟΣ: Μην απαντήσετε σε ότι ακούσετε και δε σας αρέσει, γιατί θα κάνετε άσχημο χειρισμό του λόγου και θα φτάσετε στα άκρα, ενώ θα είναι αρκετά εύκολο να αποδιοργανωθείτε και με τον τρόπο που θα εκφραστείτε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή. Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα αφού τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας απασχολήσουν έντονα. Όμως, αν κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα που όλα θα κυλούν αρμονικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας, αποβάλλοντας το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει. Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας. Ότι σας στέρησε η τύχη μέχρι στιγμής είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα. Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν βάζοντας μπροστά τη λογική και ανοίξτε καινούριους δρόμους προς την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 26 με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική δε θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση. Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα όπως ζήλια ή θυμό. Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις διαθέσεις του προς όφελός σας. Πλησιάστε τον, για να πάρει ο έρωτας μια τελείως διαφορετική διάσταση στη ζωή σας και για να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ξεχνώντας τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και χωρίς να τον καταπιέσετε, γιατί δεν έχει σκοπό να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή περιορισμού. Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας, δε θα περάσουν απαρατήρητες.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι κάντε την συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς, όμως, να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς. Κάντε καινούριες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, αναζητώντας καλύτερη νοητική επικοινωνία και διασκεδάστε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και αντιλήψεις με εσάς. Εντατικοποιήστε την κοινωνική σας ζωή για να ξεφύγετε από τις αισθηματικές δοκιμασίες που θα είναι αναπόφευκτες, αφού θα αισθανθείτε προδομένοι από κάποια πρόσωπα και η απογοήτευση που μπορεί να νιώσετε, θα σας ωθήσει να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέματα που είχαν μείνει σε αδράνεια έρχονται στην επιφάνεια και θα αφορούν οικονομικές σας εκκρεμότητες, που θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε άμεσα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για να πράξετε ανοίγματα ή ρίσκα. Εάν σας κυριεύσει η παρορμητικότητα και η βιασύνη, θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι ρυθμοί που θα γίνονται όλα στην καθημερινή σας ζωή θα είναι πολύ γρήγοροι και δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε άλλο, γιατί θα κινδυνεύσετε όχι μόνο να μείνετε στάσιμοι, αλλά και να εκτεθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προστριβές. Επειδή θα χρειαστεί να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας, αναζητώντας καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος. Αναμνήσεις του παρελθόντος θα ξυπνήσουν και θα επηρεάσουν το συναισθηματικό σας κόσμο. Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν βλέψεις στο μέλλον και δεν είναι πρόσκαιρες. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Φέρτε σε πέρας όποιες εργασίες έχετε κατά νου, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι ακούγοντας τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες σας, γιατί δε θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά. Καινούριες γνωριμίες, θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν στον οικογενειακό χώρο, δε θα συμβαδίζουν με τους άλλους τομείς της ζωή σας. Έτσι, ενώ τη μία θα είστε ευδιάθετοι και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, την άλλη θα πέφτει η ψυχολογία σας και θα ζητάτε την απομόνωση. Κρατηθείτε και εφαρμόστε αυτά που σχεδιάζετε με σύνεση και θα μπορείτε να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και τα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας τομέα θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι προς όφελός σας. Προγραμματίστε σήμερα επαγγελματικά ταξίδια που θα φέρουν καρπούς αργότερα. Η ανασφάλεια σας για το μέλλον θα χτυπάει κόκκινο, όμως, μην πτοείστε γιατί αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά παροδική. Προτιμήστε να διατηρήσετε ότι έχετε με σύνεση και όχι παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι.


ΙΧΘΥΣ: Δεχθείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Έρωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν. Θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα κινήσουν εκ νέου το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντας σας σε σκέψεις που δε θα θέλετε να αποκαλυφθούν. Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα σας συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως, δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα.