Social Icons

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά, ώστε να η νέα χρονιά που θα έρθει να σας βρει έτοιμους για όλα. Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε όλα. Ακόμα και αν έχετε σα θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα καρδιά με λογική αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι.

ΛΕΩΝ: Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ότι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες και τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε το χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους που τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς. Απ’ ότι φαίνεται δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει κανένα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη εργασιακά θέματα που κατανάλωναν όλο το χρόνο σας για αφιερώστε τον για να κάνετε βόλτες ή εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή. Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κοινωνική αναγνώριση είναι πολύ κοντά και θα νιώσετε αρκετά περήφανοι. Η διαφοροποίηση σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι.


ΙΧΘΥΣ: Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν.