Social Icons

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε την χρυσή τομή.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιο ηγετικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάγκη σας να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δε θα μπορεί να σας σταματήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις.

ΛΕΩΝ: Ίσως, στην πορεία να διαπιστώσετε ελλείψεις στον σχεδιασμό ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία, που μπορεί να σας αποτρέψει από το να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εξωτερική σας εικόνα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές σας επαφές, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, μια που θα περιπλέκονται κάποια δεδομένα που θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι καινούριο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι και κατοχυρωμένοι για τις προθέσεις κάποιου ατόμου στα σχέδιά του με σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.


ΙΧΘΥΣ: Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις και να χειριστείτε με ιδιαίτερη λεπτότητα πολύ σοβαρές καταστάσεις, που ούτως ή άλλως θα σημαδέψουν το μέλλον σας.