Social Icons

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Κυριακή 3 έως 9/7/16

ΚΡΙΟΣ: Στις 5 με τον Ερμή στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Λύστε τυχόν διαφωνίες που είχατε τον τελευταίο καιρό, κρατώντας παράλληλα σε απόσταση όσους έχουν προσπαθήσει να μπλεχτούν στη σχέση σας όποιο λόγο και να είχαν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μη μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οριοθετήσετε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς σας στόχους, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στην δουλειά σας.

Μπορεί η μέρα να μη βοηθάει σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά η αισιοδοξία σας θα είναι έντονη, βοηθώντας σας να μην πέσετε σε μελαγχολία αλλά και να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες ιδέες ή σχέδιά σας. Συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία, που θα σας φέρει την επιτυχία αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προσεκτικοί σε πιθανές εξαπατήσεις σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που θα κάνετε και μην δείξετε περισσότερη γενναιοδωρία απ’ ότι πρέπει σε φιλικά πρόσωπα, ακόμα και αν κρίνετε ότι μπορείτε. Καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας. Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι’ αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να σπιλώσουν την καλή σας εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 4 στον Καρκίνο, προωθήστε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας, καθώς η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας δώσει καλές προϋποθέσεις για να επιτύχετε σημαντική πρόοδο. Επαναπροσδιορίσετε την θέση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν και εισπράξτε αντίστοιχα την θετική τους ανταπόκριση σαν επιβράβευση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σας. Θα υπάρξουν σημαντικές προεκτάσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Ορισμένες συναλλαγές θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, για να μην πέσετε θύμα εξαπατήσεων. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά για να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση. Ολοκληρώστε τυχόν εκκρεμότητες, πριν έρθει στην επιφάνεια κάποια δύσκολη στον χειρισμό της κατάσταση. Έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά και το δείχνετε, οπότε μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει και να εισβάλλει στον ψυχικό σας κόσμο. Η βδομάδα θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας βοηθήσει να περάσετε μαζί τους ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες γέλιο και χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι ξεκινήσετε τώρα για τις διακοπές σας θα περάσετε εξίσου καλά, είτε πάτε με την οικογένεια, είτε με φίλους, είτε με το σύντροφο σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Η κοινωνικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για καινούριες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται στο πρόσωπο κάποιων να βρείτε και ένα νέο συνεργάτη που το μέλλον μαζί του διαγράφεται λαμπρό. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις για να έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε εσείς τις ευκαιρίες που σας ταιριάζουν και όχι αυτές εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας να ξέρετε ότι τα προβλήματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν δεν θα είναι ουσιαστικά, αλλά απλά παρενέργειες μιας γενικότερης αδυναμίας τού οργανισμού σας. Οι συνθήκες θα βοηθήσουν να ανακτήσετε γρήγορα τις δυνάμεις σας και να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες. Κάντε μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο φρέσκοι και έτοιμοι για κατακτήσεις. Η οικονομική σας κατάσταση θα παρουσιάσει αύξηση, αλλά δε θα λείψουν κάποιοι σοβαροί προβληματισμοί για τις μελλοντικές σας επιλογές ή την διαχείριση περιουσιακών σας στοιχείων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 6 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Άρη στο Σκορπιό, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στις κατευθύνσεις σας και γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεχτικοί. Φανείτε περισσότερο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί σε τυχόν προσφορές που θα σας γίνουν από άτομα που δε γνωρίζετε καλά και διερευνήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας ενός σχεδίου που ίσως διαχειριστείτε. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή σας τύχη θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στους τομείς που προβληματίζεστε ιδιαίτερα. Θέματα γραφειοκρατίας θα επιλυθούν πιο εύκολα, ενώ μπορείτε να περιμένετε και την βοήθεια από κάποια άτομα που σχετίζονται με τις υποθέσεις σας. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν, αρκεί να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τα πρόβατα από τα ερίφια. Η γενική ατμόσφαιρα στον αισθηματικό σας τομέα θα αποπνέει ένα μυστήριο, ενώ ο αισθησιασμός σας θα είναι σχεδόν ορατός κάνοντας το σύντροφό σας να θέλει να αποδράσετε κάπου οι δύο σας η να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία όσοι είστε ακόμα μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 7 με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, αποφύγετε να θίξετε στο σύντροφό σας πρόσωπα του οικογενειακού του χώρου, ακόμα και αν εκείνοι σας προκαλέσουν. Αφήστε το να περάσει χωρίς να κάνετε σχόλια ή να τους απαντήσετε, γιατί θα χαλάσετε άδικα το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στη σχέση σας και θα ανοίξετε συζητήσεις χωρίς τέλος που το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι γκρίνια και σκηνές παραλογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικές κινήσεις ή δηλώσεις που είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσετε πολύ γρήγορα. Ασχοληθείτε μόνο με το σύντροφό σας μια που έχετε ανάγκη από αγάπη και είναι πρόθυμος να σας την προσφέρει απλόχερα και μην επιτρέψετε σε κανέναν να αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σας και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Ενισχύστε τον επικοινωνιακό σας τομέα, ώστε ότι προκύψει και θέλετε να προχωρήσει να μην κολλήσει από ασυνεννοησία.


ΙΧΘΥΣ: Στις 3 με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, βγείτε, διασκεδάστε, κάντε νέες γνωριμίες, αποδεχθείτε προσκλήσεις και θα δείτε αρκετά από τα όνειρα που έχετε για την προσωπική σας ζωή να εκπληρώνονται. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και αφήστε για λίγο στην άκρη θέματα που σας αναλώνουν σε καθημερινή βάση. Μάθετε να βλέπετε ως εμπειρίες ότι έχετε ζήσει μέχρι τώρα και μη μετανιώνετε για τα λάθη που νομίζετε ότι πράξατε, αφού ακόμα και μέσα από αυτά μάθατε να είστε πιο δυνατοί και πιο ολοκληρωμένοι σαν άνθρωποι.