Social Icons

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ένας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Σκεφτείτε σοβαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη θα εξαντληθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά. Μην παίρνετε τις μετρητοίς ότι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δε γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη. Στην προσπάθεια να αλλάξετε ότι δε σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.


ΙΧΘΥΣ: Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά.