Social Icons

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

ΚΡΙΟΣ: Βήμα- βήμα όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους και η ζωή σας βρίσκεται σε σωστή πορεία. Τώρα που σταματούν τα πισωγυρίσματα, βρείτε τους ρυθμούς σας, ανακτήστε τον ενθουσιασμό σας και δείξτε την εμπιστοσύνη σας απέναντι σα άτομα που έχουν αποδείξει ότι την αξίζουν.
Η ενέργεια που διαθέτετε παρά τα γεγονότα που ζήσατε τελευταίως παραμένει υψηλή, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Στις 29 ο Ουρανός ξεκινάει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας και χρειάζεται να είστε ήρεμοι και εγκρατείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και πηγαίνετε να διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς, απ’ τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν. Με το να είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο, αφήνετε το χρόνο να φεύγει και να θυμάστε πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω. Μερικές φορές δε χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά ή να κουραστείτε για να βρείτε το άλλο σας μισό. Ίσως είναι δίπλα σας αλλά οι παρωπίδες που φοράτε δε σας αφήνουν να δείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι σας απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε μέχρι τώρα, αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί. Θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής, κάνοντας μια νέα αρχή που θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιείτε σχέδια είτε αυτά θα έχουν σχέση με την εργασία σας, είτε με τον προσωπικό και ερωτικό σας τομέα. Βέβαια, θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βάλετε μια πιο σταθερή πορεία στη ζωή σας.
Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια προς την ιεραρχία στον εργασιακό χώρο, αρκεί να αυξήσετε την εργασιακή σας απόδοση, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.
Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά. Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μη το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 4 στο ζώδιο σας, αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δε χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του. Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.

ΛΕΩΝ: Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργούν εντάσεις. Εάν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Όμως, στις 12 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση μ το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε από φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη. Στις 30 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας. Οπότε προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας δε θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Μην προσπαθήσετε να παρουσιάσετε διαφορετικά τον εαυτό σας από αυτό που είναι, γατί οι άλλοι δεν είναι τυφλοί και θα θεωρήσουν ότι παίζετε εσκεμμένα κάποιο παιχνίδι. Εξάλλου, στηρίζεστε πάντα στη λογική και στα πόδια σας και αυτό το αναγνωρίζουν και το παραδέχονται σχεδόν όλοι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα χρειαστεί ευελιξία από την πλευρά σας, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 14 που ο Ερμής περνάει στο Λέοντα, όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ εάν έχετε ενοχλήσεις. Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη. Μην αποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε σωστά τις δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων. Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες  που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα. Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να το κατακτήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στο διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα. Με την Πανσέληνο στις 20 στο ζώδιό σας, μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας. Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για εσάς. Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με το χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές. Θα έχετε αρκετές προτάσεις για νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε ακόμα και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που η γνωριμία σας θα αρχίσει από φιλία και στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε σχέση. Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε αυτό το μήνα να σταθεροποιήσετε την κατάσταση. Οι δεσμευμένοι ανανεώστε το δεσμό σας, συζητήστε με το σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα. Ξεκαθαρίστε οριστικά ότι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων. Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς.