Social Icons

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Κυριακή 17 έως 23/7/16

ΚΡΙΟΣ: Στις 19 με τον Ερμή στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Ερωτικά έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο σίγουροι για αυτά που ζητάτε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό θα ανανεωθείτε συναισθηματικά. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θέλετε να πάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τελικά ήταν χρήσιμες, αφού όπως φαίνεται θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις καλές σας σχέσεις ή και να σας δημιουργήσουν κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη, και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές σας υποθέσεις. Βέβαια, δε θα μείνουν παραπονεμένες οι οικονομικές σας σχέσεις είτε αφορούν συναλλαγές, είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν ορισμένα εμπόδια στις συνεργασίες σας, τα οποία θα είναι απαγορευτικά για τις επιδιώξεις σας. Το κλίμα που θα επικρατεί δε θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες πολύ ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην ζωή σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εκρήξεις θυμού προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές. Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω μια καλή εικόνα. Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας. Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα ή μεγάλα ρίσκα που απλά θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στην συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Στις 20 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο  με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις. Ο τομέας της τύχης θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις αξιοποιήσετε για δικό σας όφελος. Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό ξεκινήστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δε χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα περιστρέφονται γύρω σας και θα αναζητούν τη συντροφιά σας. Κάντε καινούριες γνωριμίες και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς. Όσο και αν δε θέλετε να το δείχνετε έχετε ανάγκη από αγάπη και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και να μην το παίζετε απόμακροι και ψυχροί σε όσους προσπαθούν να σας πλησιάσουν λίγο περισσότερο. εξάλλου, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως ο άνθρωπος που θα κερδίσει την καρδιά σας να μην είναι πολύ μακριά, αφού μπορεί να είναι και ένα άτομο που δε φανταζόσασταν. Ένας καλός σας φίλος, ένας γείτονας, ακόμα και κάποιος που σας σύστησαν στον εργασιακό χώρο ή στο οικογενειακό περιβάλλον, είναι πιθανό να γίνει σχέση ζωής. Ίσως προσγειωθείτε σε μια πραγματικότητα που νομίζατε ότι δεν ίσχυε. Όπως και να έχει μην αφήσετε την ενέργειά σας να καταναλωθεί και να απορροφηθεί στον εργασιακό σας χώρο. Κερδίστε τους γύρω με την αυθόρμητη συμπεριφορά σας και αφήστε τη γοητεία σας να κλέψει καρδιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι εκφράστε στο σύντροφό σας με λόγια τα συναισθήματά σας ακόμα και αν φαντάζουν υπερβολικά. Θα εκτιμήσει ότι του ανοίξατε την καρδιά σας και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που δεν είχατε καταλάβει ότι διαθέτει και το έκρυβε γιατί δεν είχε καταλάβει τι πραγματικά νιώθετε. Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές με το σύντροφό σας. Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις σε ότι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο. Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρις στιγμής δεν ήταν αντιληπτές.
Βασικό σας μέλημα πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε θετικά τον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Πανσέληνο στις 20 στο ζώδιό σας, εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να ξεφύγετε από τις παγίδες που κάποιοι θα προσπαθήσουν εσκεμμένα να σας στήσουν. Σε θέματα που θα σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον, φροντίστε να είστε οργανωμένοι για να ξέρετε πως θα κινηθείτε χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις. Η εν μέρει απομάκρυνση από τον εργασιακό χώρο, ίσως θα είναι η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή. Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα αρχίσουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές από τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε καινούριες επιλογές και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι. Το σίγουρο είναι πως θα ανακουφιστείτε από εκκρεμότητες, ενώ τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να στρώνουν, επαναπαύοντας ορισμένους από τους προβληματισμούς σας. Αρχίστε να αγωνίζεστε για το μέλλον σας, βλέποντας την κάθε στιγμή που θα ζείτε σα μοναδική. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι πιο διαχρονικά.


ΙΧΘΥΣ: Αυτό που έχετε ανάγκη είναι αγάπη, αρμονία και ισορροπία και απ’ ότι όλα δείχνουν δε θα σας λείψουν. Οι επιλογές που θα κάνουν αγαπημένα άτομα θα σας ικανοποιούν και θα σας βρίσκουν σύμφωνους. Οι συνεχείς σας προσπάθειες τον τελευταίο καιρό για να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να καρποφορούν, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν και οι συναισθηματικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να σας χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί. Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας.