Social Icons

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα. Βάλτε σε πρώτη θέση τα επαγγελματικά σας, αξιοποιώντας τα ταλέντα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανανεώστε το στυλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε, για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι κακό να δείξετε το θαυμασμό που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους. Φλερτάρετε για να νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί. Εάν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε.

ΛΕΩΝ: Μην επηρεάζεστε από υποθέσεις που δεν περνάει από το δικό σας χέρι να διευθετηθούν. Ρυθμίστε τις οικογενειακές σας υποθέσεις, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια συναισθηματική δέσμευση θα αποδώσει περισσότερο απ’ ότι περιμένατε. Με το να προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων, χάνετε τον καιρό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη βυθίζεστε σε μελαγχολία, κάθε φορά που σας συμβαίνει κάτι. Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα έχετε πολύ δουλειά να κάνετε, πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε την ανάγκη να αρχίσετε την κοινωνική ζωή, για να ενημερώνεστε για ότι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε.


ΙΧΘΥΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.