Social Icons

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς. Εάν θέλετε να πετύχετε χρησιμοποιήστε το λόγο σας, αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα και αν δε συμφωνείτε μαζί τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες που δε σας αφήνουν να χαρείτε. Δείξτε υπομονή σε κάθε σας βήμα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πριν ολοκληρώσετε την εικόνα που έχετε.

ΛΕΩΝ: Κάντε διάλογο για να λύσετε τις διαφορές που έχετε και συζητήστε με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες. Διατηρήστε όσο μπορείτε την καθαρότητα των προθέσεών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε δρόμους που θα σας προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Αισθανθείτε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως σας έρθουν.

ΖΥΓΟΣ: Mην συμμετέχετε στο παιχνίδι της συμπάθειας και της αντιπάθειας, αφού κάποιους δεν τους γνωρίζετε τόσο καλά, ώστε να αποφασίσετε αν θέλετε να τους κατατάξετε στους φίλους σας ή στους αντιπάλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε ελεύθεροι να ερωτευθείτε στην κυριολεξία. Η επικοινωνία σας θα είναι άψογη και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα σας πάθη και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοούνται καινούριες σχέσεις, αλλά και αναθέρμανση παλιών. Προσπαθήστε να μη χρησιμοποιήσετε ψέματα για οποιονδήποτε λόγο και να έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η φλυαρία χωρίς ουσία δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα και φυσικά δε θα σας δώσει λύσεις, οπότε μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που βασίζονται σε σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τη ζωντάνια σας να λειτουργήσει σαν πηγή έμπνευσης και εσωτερικής γενναιοδωρίας με άτομα που σας συνδέουν δραστηριότητες και ιδέες.


ΙΧΘΥΣ: Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρξουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να πιαστείτε από την πρώτη που θα δείτε και μετά να υποστείτε αρνητικές συνέπειες, μόνο και μόνο επειδή ήσασταν απροετοίμαστοι.