Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2015

Τα τελευταία δύο χρόνια με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, αναλάβατε πολλές ευθύνες, αντιμετωπίσατε την πραγματικότητα και γενικά πήρατε μαθήματα που σας προετοίμασαν να προχωρήσετε παρακάτω.
Για ότι ζήσατε έρχεται το σύμπαν να σας ανταμείψει με ευκαιρίες και νέες προοπτικές. Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου δίνει ζωή στα όνειρά σας, οπότε επωφεληθείτε της ευκαιρίας.
Επαγγελματικά θα αποζητήσετε περισσότερη ελευθερία στη δουλειά σας για να πράξετε διαφορετικά και συναρπαστικά πράγματα. Με την ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες εργασίας, ακόμη και αν δεν ψάχνετε. Ορίστε στόχους και προσεγγίστε τις φιλοδοξίες χωρίς ουτοπίες. Τον Αύγουστο θα σας πιάσουν κρίσεις τεμπελιάς και θα τα θέλετε όλα έτοιμα, αλλά ευτυχώς από το Σεπτέμβριο αφυπνίζεστε πριν προξενήσετε ζημιά. Οικονομικά φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, απερίσκεπτοι ή αφήσετε να συσσωρευτούν χρέη, για να μη χρειαστεί να καταπιεστείτε.
Συναισθηματικά θα ψάχνετε αυτό που θα σας συνεπάρει και θα σας ανεβάσει στα σύννεφα, καθώς σε κάθε κίνησή σας θα ζητάτε την άμεση ανταπόκριση. Μη γίνεται γκρινιάρηδες όταν δεν περνάει το δικό σας, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι δεν έχετε δίκιο. Τη νέα χρονιά περάστε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μην υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας.
Έχετε μάθει να περιορίζετε το στρες που ήταν στη ζωή σας στο παρελθόν και να αποκοπείτε από κακές συνήθειες. Επιδιώξτε να απαλλαγείτε  και από αρνητικές ενέργειες στη ζωή σας, ώστε να ανθίσετε διανοητικά.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Με το ξεκίνημα του χρόνου ανοίγονται μπροστά σας νέες καταστάσεις που θα αφορούν την ανάπτυξή σας στον επαγγελματικό χώρο και κατ’ επέκταση τον οικονομικό σας τομέα, για αυτό συγκεντρωθείτε σε ότι κάνετε και μην παρεκκλίνετε της πορείας σας. Ο επιπλέον κίνδυνος δε θα σας φέρει ανταμοιβές για αυτό μη ρισκάρετε περισσότερο απ’ όσο πρέπει.
  
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Μετά από έναν έντονο μήνα που περάσατε, το μόνο που θα επιθυμείτε είναι να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, δε θα έχετε την υπομονή και την πειθαρχία που απαιτεί ο επαγγελματικός τομέας και οι δουλειές σας θα συσσωρεύονται, αλλά το επόμενο διάστημα συγκεντρώνεστε και πάλι και βάζετε σε τάξη ότι αφήσατε. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα βρίσκονται δίπλα σας να σας στηρίζουν.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Η ηλιακή έκλειψη του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα και ο αυξημένος ενθουσιασμός στέκεται χορηγός στην προσπάθειά σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση, κοιτάξτε γύρω σας τι συμβαίνει και προχωρήστε σε αλλαγές που θα σας ωφελήσουν στην παρούσα φάση που βρίσκεστε, αλλά και μελλοντικά. Τα πάντα είναι πιθανά και εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσουν τι θέλετε και τι όχι.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Ο μήνας που θα διανύσετε σας κάνει έντονα συναισθηματικούς, με αποτέλεσμα να προβληματιστείτε για την πορεία σας. Η σεληνιακή έκλειψη ενισχύει τις ανησυχίες σας, ενώ ταυτόχρονα γεννιούνται προβλήματα  από καταστάσεις που υπάρχουν χρόνια και μέχρι τώρα δεν είχατε δώσει σημασία. Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλετε ένα τέλος σε οτιδήποτε προβληματικό και να μην αφήσετε να διαιωνίζεται.

ΜΑΙΟΣ 2015
Οι συναισθηματικές επιρροές του προηγούμενου μήνα σας ακολουθούν και το Μάιο. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να καταρρεύσει, γιατί δε θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη. Ζητήστε αν χρειαστεί τη βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων, όπου θα είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν και βγάλτε από μέσα σας καταπιεσμένα συναισθήματα που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει την τελευταία διετία, σας έκαναν να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να αξιολογήσετε εκ νέου τη ζωή σας σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Έχετε γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό σας και τι χρειάζεστε και το ξεκίνημα του καλοκαιριού σας δίνει την ώθηση και τη δύναμη να προχωρήσετε πιο σοφοί και πιο σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας.
  
ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να πετύχετε και να ολοκληρώσετε στόχους στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σας. Ήρθε η ώρα που θα διανύσετε ένα δρόμο που σας οδηγεί προς την επιτυχία και η διαδρομή δεν είναι μεγάλη. Τολμήστε ότι σας είναι βατό και μην ασχοληθείτε με πράγματα ή καταστάσεις που θα αναλώσουν τη φαιά ουσία σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και εφόσον τον προηγούμενο μήνα εργαστήκατε εντατικά, θα αρχίσετε να τεμπελιάζετε ως προς τους στόχους σας και θα θέλετε να αφεθείτε στην ηρεμία και στη χαλάρωση. Δώστε στον εαυτό σας στιγμές ξεκούρασης, αλλά μην το παρακάνετε και βγείτε από τους ρυθμούς σας, γιατί η συνέχεια απαιτεί να είστε συγκεντρωμένοι.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Το παρελθόν έρχεται και σας χτυπάει την πόρτα, θυμίζοντάς σας ανοιχτές εκκρεμότητες. Πλέον δεν μπορείτε να αναβάλετε ή να αποφύγετε με προφάσεις ή διάφορους λόγους, καταστάσεις που πρέπει να οδηγηθούν στο οριστικό τέλος τους. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή, αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να βρείτε λύσεις και στη συνέχεια, κοιτάξτε το μέλλον σας χωρίς εμπόδια και πισωγυρίσματα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Ότι γίνεται στη ζωή σας το περνάτε από κόσκινο, ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την αρχή. Σταματήστε να γεμίζετε το μυαλό σας με αμφιβολίες που δεν έχουν βάση ή να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Είστε μαχητές, δυνατοί και αρκετά έξυπνοι για να καταφέρετε και τα πιο δύσκολα, αρκεί να αφήνετε τη λογική σας να υπερτερεί του συναισθήματος και να εργάζεστε εντατικά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Ο μήνας που θα διανύσετε φέρνει σύσσωμους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να σταθούν στο πλάι σας και να σας στηρίξουν, ενώ δε θα σας λείπει και η καλή τύχη η οποία ενισχύεται με την παρουσία τους. Ανάμεσα τους θα ανακαλύψετε άτομα πολύ ικανά που είχατε υποτιμήσει την αξία τους. Μοιραστείτε μαζί τους ότι σας προβληματίζει και οι απαντήσεις που θα πάρετε θα αποδειχθούν σωτήριες λύσεις.
  
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και εσείς αισθάνεστε καλά με τη ζωή και τον εαυτό σας. Η καλή σας διάθεση σας κάνει γοητευτικούς, ευχάριστους και πρόθυμους να απολαύσετε τις μέρες που έρχονται. Την περίοδο των γιορτών περάστε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας άτομα, που λόγω εργασιακών συνθηκών είχατε παραμελήσει. Θα σας κάνει καλό γιατί η αλήθεια είναι ότι σας έχουν λείψει.