Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2015


Υποδεχόμαστε το 2015, μια χρονιά που αριθμολογικά αντιπροσωπεύει τον αριθμό 8 που εκπροσωπεί τη δύναμη, το χρήμα και κυρίως την ισορροπία.

Επιδιώκει την ισορροπία ανάμεσα σε πνευματικό και υλικό κόσμο. Διορθώνει την ανισορροπία που υπάρχει σε κάθε τομέα της ανθρωπότητας, στις ηθικές αξίες, στην οικονομία, ενώ σε καθέναν μας θα φέρει πολλές αλλαγές και ευκαιρίες, κάτι που δε θα είναι εύκολο για όλους.
Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι το 2015 είναι μια σημαντική χρονιά, καθώς ο αριθμός 8 έχει κυρίαρχο πλανήτη τον Κρόνο που ζητάει πειθαρχία και δικαιοσύνη.
Η παγκόσμια οικονομία θα έχει σκαμπανεβάσματα μέχρι να επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία, βάζοντας σε κινητικότητα επενδυτές και οικονομολόγους. Για τις αναταραχές που θα προκύψουν επηρεάζοντας την οικονομία , ο κύριος υπαίτιος είναι η προηγούμενη χρονιά που αντιπροσωπευόταν από το 7.


Για να βρούμε ποιο είναι το προσωπικό μας έτος, πως θα μας επηρεάσει και τι θα μας φέρει η κάθε χρονιά, προσθέτουμε την ημέρα και το μήνα της γέννησής μας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «8». Προσθέτουμε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος.


Προσωπικό έτος 1
Πιστέψτε στον εαυτό σας και αφήστε να αναδειχθούν τα ταλέντα σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε βάλει για το μέλλον, συγκρατώντας εξάρσεις που θα σας αποσυντονίζουν. Η φαντασία και η δημιουργικότητα που σας διακατέχει, θα σας ανοίξει πόρτες, ενώ παράλληλα θα έχετε άμεση ανταπόκριση από τους γύρω σας. Συγκρατηθείτε από αγορές που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα, κάντε ταξίδια που θα σας ωφελήσουν και κρατήστε χαμηλό προφίλ στην επικοινωνία σας.

Προσωπικό έτος 2
Η πεσμένη αυτοπεποίθηση σας έχει ρίξει εν μέρει το ηθικό, αλλά με όπλο τη διπλωματία θα ξεπεράσετε εμπόδια και θα ξαναφτιάξετε η διάθεσή σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας θέματα που τελευταία έχετε αφήσει στην άκρη. Ακούστε προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες, χωρίς να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Κάνοντας σωστούς υπολογισμούς, ο οικονομικός σας τομέας δεν πρόκειται να πληγεί. Ασχοληθείτε και με την προσωπική σας ζωή, ικανοποιώντας το συναισθηματικό σας κόσμο.

Προσωπικό έτος 3
Για τη νέα χρονιά αφήστε να βγει προς ντα έξω ο καλύτερός σας εαυτός και κατακτήστε τα πάντα. Ανακαλύψτε νέες πηγές ενέργειας και κέρδους, χωρίς να επιβαρύνετε με αλλαγές τον οικονομικό σας τομέα. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας για να περάσετε μηνύματα, αλλά και για να προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι θα νιώθετε έντονα αρκετές φορές να πνίγεστε και θα αποζητάτε τη μοναξιά.

Προσωπικό έτος 4
Το 2015 φέρνει τη στιγμή που χρόνια περιμένατε. Η ολοκλήρωση των σχεδίων και των στόχων σας, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα που θα αντιμετωπίσετε το πορτοφόλι σας, σας φέρνει ένα βήμα πριν την απόλυτη επιτυχία. Οποιαδήποτε εμπόδια παρουσιαστούν θα τα ξεπεράσετε με ψυχραιμία και υπομονή, ενώ θα σας δοθεί για άλλη μια φορά η ευκαιρία να εργαστείτε σε ευκαιρίες που είχαν βρεθεί στο δρόμο σας και είχατε απορρίψει.

Προσωπικό έτος 5
Ο ενθουσιασμός που θα σας διακατέχει για σχεδόν όλο το 2015, θα σας ωθήσει σε αλλαγές, υποσχέσεις, δεσμεύσεις, αλλά και αλλαγή συνήθειων και νοοτροπιών. Μη ρισκάρετε τα πάντα, ειδικά σε ότι θα αφορά το οικονομικό σας απόθεμα, γιατί δε θα υπάρχει επιστροφή. Έχετε τα προσόντα να πετύχετε το καλύτερο και αν οργανωθείτε σωστά όλα είναι εφικτά. Παράλληλα, δώστε σημασία και στην προσωπική σας ζωή, καθώς κάτι αλλάζει και πρέπει να είστε παρόντες.

Προσωπικό έτος 6
Σωστό διαμερισμός προτεραιοτήτων, τακτοποίηση υποχρεώσεων, αποφυγή διλημμάτων και σταθερότητα στις επιλογές είναι μερικά από αυτά που πρέπει να προσέξετε το 2015. Μην προτρέχετε γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους και οι λάθος αποφάσεις, φέρνουν τη λάθος πορεία. Ακούστε προτάσεις που θα σας γίνουν σε επαγγελματικό επίπεδο και μελετήστε τις λεπτομέρειες πριν πάρετε απόφαση για αλλαγή πλεύσης. Αλλαγές θα υπάρξουν και σε συναισθηματικό επίπεδο με νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

Προσωπικό έτος 7
Οι εναλλαγές στη διάθεσή και στην ψυχολογία σας θα είναι ορατές αποπροσανατολίζοντας τους γύρω σας και κάνοντάς τους να νιώθουν περίεργα απέναντί σας, καθώς δε θα ξέρουν πώς να φερθούν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην προκαλέσετε εντάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Βάλτε σε τάξη εκκρεμότητες που έχετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας, για να μη χρειαστεί να επιφορτιστείτε με επιπλέον ευθύνες στη συνέχεια. Υπολογίστε σωστά τα έξοδα και τα έσοδα που έχετε και μην επαναπαύεστε σε ξένα πορτοφόλια.

Προσωπικό έτος 8
Η νέα χρονιά απαιτεί ειδικά σε εσάς που συμβαδίζετε με τον αριθμολογικό αριθμό του 2015, απόλυτη ισορροπία σε όλα. Επιβάλλατε λοιπόν, να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μέσα από προτάσεις που θα σας γίνουν να οδηγηθείτε σε ανοδική πορεία. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να έχετε μόνο να λαμβάνετε μια που οι ανταμοιβές θα είναι αρκετές. Σε προσωπικό επίπεδο αντιμετωπίστε κατάματα την πραγματικότητα και μη ζείτε πλέον σε ουτοπίες.

Προσωπικό έτος 9
Χρονιά οριστικών ξεκαθαρισμάτων θα είναι για εσάς το 2015. Βάλτε μία τάξη στα επαγγελματικά, στα οικονομικά, αλλά και στο χάος που επικρατεί στην προσωπική σας ζωή. Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα, που προσπαθούν να σας χαντακώσουν για να επωφεληθούν και ανοίξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέα πρόσωπα. Κλείστε εκκρεμότητες του παρελθόντος , βάλτε τάξη σε ότι έχετε αναβάλλει και εκτιμήστε σωστά καταστάσεις που θα αφορούν την οικονομική σας πορεία.