Social Icons

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΝΙΚΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015

Το 2015 δε χαρακτηρίζεται εύκολη χρονιά για τον πλανήτη, όπως ούτε και για τα πολιτικά δρώμενα. Ο Δίας που βρίσκεται στο Λέοντα ξεκινάει τη χρονιά ως κυρίαρχος, κάνοντας τους ανθρώπους να αρχίζουν να αντιδρούν και να επιθυμούν για κάτι καλύτερο.
Το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τη θέση του Τοξότη, ενισχύει αυτή την τάση, με αποτέλεσμα από την Άνοιξη, να υπάρξουν αντιδράσεις, ανασχηματισμοί, αναταραχές και εφόσον δε θα προκύψουν συμφωνίες οδεύοντας προς τον Αύγουστο θα υπάρξουν, τρομοκρατικές επιθέσεις και συγκρούσεις (Μέση Ανατολή) ακόμα και σε θρησκευτικό επίπεδο σε κάποιες χώρες (Ισραήλ).


Η δεύτερη συνάντηση Δία- Ουρανού την άνοιξη, αυξάνει την πολεμική διάθεση (την πρώτη φορά είχαμε τα γεγονότα της Ουκρανίας), σε ευρύτερες περιοχές, που θα επηρεάσουν άμεσα και τη χώρα μας και ίσως χρειαστεί να ενισχυθεί η στρατιωτική μας δύναμη.
Όμως, καθώς το ίδιο διάστημα (άνοιξη) έχουμε τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, την έκλειψη Σελήνης και τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, συμπεραίνεται πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.


Σε κάποιο νησί μας Πάτμο, Κω ή Ρόδο (πιθανότατα στην Πάτμο καθώς είναι κατ’ εξοχήν  θρησκευτικό κέντρο) θα ξεσκάσουν εσωτερικές διαταραχές θρησκευτικού χαρακτήρα. Θα υπάρξει μία σύγκρουση μεταξύ καθολικών και χριστιανών ορθοδόξων, με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ εκκλησιών. Μοναχοί και εκκλησιαστικοί θα αντισταθούν με όποιον τρόπο μπορούν υπέρ της ορθοδοξίας, υποχρεώνοντας το οικουμενικό μας πατριαρχείο να μπει σε ενεργό δράση.

Στην Ελλάδα το πλανητικό σκηνικό σε συνδυασμό με τον ετήσιο χάρτη της, το πρώτο εξάμηνο θα υπάρξουν ακραίες καταστάσεις, διασπάσεις, μυστικά και σκάνδαλα του πολιτικού χώρου θα βγουν στην επιφάνεια, όπως θα υπάρξουν και αρκετές δολοφονίες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2015 θα υπάρξει μία καλυτέρευση όλων στη χώρα μας με αισθητά αποτελέσματα σε οικονομικό και χρηματιστηριακό τομέα.


Ιδιαίτερα ευνοημένος φαίνεται να είναι πλανητικά και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κος Βασίλη Κικίλια (ταύρος), καθώς ο Κρόνος έφυγε από πάνω του, όπου θα αποφασίσει να δράσει άμεσα φέρνοντας θετικές εξελίξεις στον χώρο της αστυνομίας. Σε συνεργασία με τον ταξίαρχο κο Μανώλη Σφακιανάκης (υδροχόος), διευθυντή δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος που μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι έχει κερδίσει επάξια τη θέση του, με τη
μόρφωση, το ταλέντο και την εφευρετικότητα, θα ξεσκεπαστούν και θα έρθουν στο φως της επιφάνειας συνωμοτικές απάτες που θα αφορούν μεγάλα «Ιδρύματα». Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε και «Ιδρύματα» που κανείς δεν  μπορούσε να υποψιαστεί τι έκρυβαν από πίσω, θα αποκαλυφθεί η πραγματική τους δράση σε καταστάσεις ετών που παρέμεναν κρυφές για ευνόητους λόγους με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων του πολιτικού στερεώματος.

Μετά τις 12 Φεβρουαρίου ισχυρό στέλεχος του ομίλου Πειραιώς ο κύριος Νικόλαος Καραμούζης, αστρολογικά φαίνεται ότι θα αναλάβει νέα καθήκοντα και θα διεκπεραιώσει το έργο του με μεγάλη επιτυχία. Σαν Παρθένος αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει προβλήματα από τον κυβερνήτη του Ερμή που είναι ανάδρομος.

Σε γενικό επίπεδο η χώρα μας θα χρειαστεί να εξετάσει ξανά τις συμμαχίες της, ώστε να αποφύγει θερμά επεισόδια και εξαπατήσεις.

Σε πολιτικό επίπεδο η κατάσταση θα εξακολουθεί να είναι μπερδεμένη.

Η ΝΔ θα δοκιμαστεί αρκετά, με προβλήματα, απώλειες σημαντικών στελεχών (ίσως και θάνατος) και κρυμμένα μυστικά. Θα υπάρξουν αλλαγές σε θέσεις, πολύ πιθανό να τεθεί ζήτημα ηγεσίας και η ένταση που θα υπάρχει θα προκαλέσει διάσπαση μεταξύ των μελών της.

Το ΠΑΣΟΚ θα αντιμετωπίσει προβλήματα στο εσωτερικό του κόμματος. Μετά το πρώτο τρίμηνο του 2015 θα χρειαστεί αγώνας για να μπορέσει να σταθεί και να μην καταρρεύσει. Ο κος Παπανδρέου φαίνεται να επιστρέφει δημιουργώντας διάσπαση, ενώ ο κος Βενιζέλος που δέχεται δυσαρμονικές όψεις θα του βγει αυταρχικότητα και θα χρειαστεί να αγωνιστεί περισσότερο για να κρατηθεί.

Χρονιά αποφάσεων και ρίσκων θα είναι το 2015 για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο κος. Τσίπρας θα πρέπει να πραγματοποιήσει υποσχέσεις δύσκολες που έχει εξαγγείλει. Είναι αναμενόμενο ότι θα αναμετρηθεί σκληρά, αλλά θα χρειαστεί να συμμαχήσει καθώς δεν προβλέπεται αυτοδυναμία. Επίσης, με τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνα με Δία – Πλούτωνα και αντίθεση με τον Κρόνο, καλό θα ήταν να ενισχύσει τα μέτρα για την ασφάλειά του.

Το ΠΟΤΑΜΙ δε φαίνεται να κυλάει, καθώς σε επερχόμενες εκλογές δε θα έχει υψηλά ποσοστά.

Η Χρυσή Αυγή θα έχει μεγάλα ποσοστά, συγκριτικά με των δημοσκοπήσεων ενώ μέσα στη χρονιά  θα υπάρξει αποφυλάκιση μέλους της και θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις.

Δύσκολη χρονιά και για την ΑΝ.ΕΛ, αφού αστρολογικά χτυπιέται και για να επιβιώσει ως κόμμα θα χρειαστεί να αγωνιστεί. Πρόσωπα που έχουν επιβαρυμένο πολιτικό παρελθόν, δεν πρέπει να τα αναμείξει στο κόμμα του αν θέλει να προχωρήσει.

Η συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ., στην τρικομματική, έφερε τη διάσπαση της και θα συνεχίσει την πτώση της.
.
Το 2015, θα βοηθήσει το ΚΚΕ να πάρει ένα καλό ποσοστό στις εκλογές, ενώ εσωτερικά θα υπάρξουν αλλαγές και διαφορετικές προσεγγίσεις των θεμάτων.

Μετά το 2016 αστρολογικά διαφαίνεται στο πολιτικό σκηνικό διαφόρων χωρών, το κλίμα να διαμορφωθεί ως εξής: 
Στη Γαλλία πρωθυπουργός ο κύριος Σαρκοζί, στην Ιταλία άτομο της οικογένειας Μπερλουσκόνι, στη Ρωσία ο κύριος Πούτιν και στην Ελλάδα ο κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής.