Social Icons

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Κυριακή 5 έως 11/10/14

ΚΡΙΟΣ: Με την ολική έκλειψη Σελήνης στις 8 στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να κρατήσετε  μια κάπως συντηρητική στάση στην συμπεριφορά σας, με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Σίγουρα ο μήνας μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία. Προσοχή, θα χρειαστούν λίγο οι σχέσεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για μια προσωπική υπόθεση.


ΤΑΥΡΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν. Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό. Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και όλα δείχνουν πως θα έχετε μια πολύ καλή πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δε θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα, όσο θα θέλατε και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς. Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από τι περιμένετε. Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά. Μπαίνετε σε μια περίοδο προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως  να μη σας φανούν τόσο εύκολες στην διαχείρισή τους.

ΛΕΩΝ: Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 5, η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο πάνω σε αυτήν και να δείτε αν καλύπτει τα συμφέροντά σας. Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, που αν τις κάνετε γνωστές στο σύντροφό σας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά τους ακόμα και αν δε φταίτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δε θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις φροντίστε να μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας, ούτε να τον προκαλέσετε με λόγια να σας επιτεθεί. Δε θα ήταν φρόνιμο να τον κάνετε να αμφιβάλλει αδίκως για την ακεραιότητα και την πίστη που δείχνετε στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο κάποιες από τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα αρκετά καλή. Η κοινωνική ζωή δείχνει να σας βοηθάει ιδιαίτερα στο να κάνετε προσεγγίσεις, αλλά και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κάντε πιο εντατικές τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές για να κάνετε επαφές και συναντήσεις, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κλειστείτε για κανένα λόγο στο σπίτι μια που όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε. Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνουν περισσότερο στο δικό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 8, βάζοντας το μυαλό σας σε πλήρη λειτουργία ανακαλύψτε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες, είτε από γεγονότα και θα ανακαλύψετε με χαρά ότι από εδώ και πέρα θα οδηγηθείτε σε καλύτερες μέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύουν οι όποιες αμφιβολίες είχατε για τη μελλοντική σας πορεία. Προχωρήστε από δω και πέρα σε μια πιο σταθερή και θετική διαδρομή που θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα εμπόδια που σας είχαν αναγκάσει να διατηρείτε αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και παράλληλα θα έχετε έντονη την τάση να προωθήσετε τους στόχους. Οριστικοποιήσετε κάποια μελλοντικά σχέδια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε λύσεις σε φλέγοντα θέματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βδομάδα θα είναι αρκετά βοηθητική στις υποθέσεις σας, αφού θα μπορέσετε να ζητήσετε την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεστε, αλλά και στις σχέσεις σας. Η επιτυχία θα είναι αρκετά κοντά σας, αρκεί να εκτιμήσετε με σοβαρότητα τα πραγματικά δεδομένα και να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που δε θα έχουν αντίκρισμα. Συζητήστε με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού χώρου μια οικονομική εκκρεμότητα, για να υπάρξει επιτυχία και μέλλον στην μεταξύ οικονομική σας συνεργασία.


ΙΧΘΥΣ: Εστιάστε στην αισθηματική ζωή που μπορεί να σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ της κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα  να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν διλήμματα και προβληματισμούς. Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα στην ζωή σας, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.