Social Icons

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Καινούριες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχθείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εναντιωθείτε με τους φίλους σας, γιατί ακόμα και αν υπάρχει μια δόση αλήθειας, εσείς μάλλον θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε κατά πολύ και να διογκώνετε τα προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προβάλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό. Παρόλο που θα έχετε να κάνετε πολλά, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων. Θα γεμίσετε διλήμματα αλλά μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε, είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, για να μην ξεφεύγετε από την ουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δε διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ότι καλύτερο για αυτόν. Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους.


ΙΧΘΥΣ: Θα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε δικούς σας φόβους και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας, ώστε να σβήσετε όσες περισσότερες εστίες μπορείτε που σας τα παράγουν.