Social Icons

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Κυριακή 14 έως 20/7/13

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις  17, θα ήταν κρίμα να χαλάσετε μια σχέση πολλά υποσχόμενη που πολλοί θα ζήλευαν, για κάτι εφήμερο και παροδικό. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα, όμως, φροντίστε να μην ενθουσιαστείτε υπέρ του δέοντος και προχωρήσετε πολύ γρήγορα παρακάτω, χωρίς να αφήσετε μια περίοδος δοκιμασίας ώστε να διαπιστώσετε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή όχι. Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείται με θάρρος.


ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς το πλανητικό σκηνικό, έρχεται για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα σας πάρει το μυαλό και την καρδιά και θα ζήσετε μαζί ένα παθιασμένο έρωτα. Μπορεί ήδη να γνωρίζετε και αυτό το πρόσωπο αλλά μέχρι στιγμής να μην το είχατε προσέξει, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συγκαταλέγετε μέσα στις φιλικές σας σχέσεις. Όπως και να έχουν τα πράγματα, η αίσθηση γοητείας και αυτοπεποίθησης που θα αποπνέετε, θα είναι το καλύτερο για να κατακτήσετε νέα πρόσωπα αν είστε μόνοι και ακόμα ψάχνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση. Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει το σύντροφό σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 20, όσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, απ’ το να χάνετε ευκαιρίες. Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά. Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής. Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας. Για να νιώσετε καλύτερα, φροντίστε να δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τα πολύ δυνατά σας συναισθήματα που δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό. Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέρφους σας. Δείξτε σε κάποιο φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του. Ότι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δε σας ικανοποιεί πια, αντιμετωπίστε το δυναμικά. Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε διαρκώς τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μη τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας. Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή, κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και επιδιώξτε καλύτερο κλίμα συνεργασίας στην εργασία σας. Εντοπίστε τα αδύνατά σας σημεία για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους. Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και προκαλείτε το φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ότι κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Δε φτάνει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή. Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον. Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δε σας βοηθούν. Να είστε πιο επίμονοι στους στόχους σας, για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις δυνατότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε καταστάσεις που δε γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει ο μήνας και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Καταστρώστε νέα σχέδια που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι απίστευτα πρωτότυπες. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, αποφεύγοντας να αντιδικήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Μη δώσετε αφορμές για παρεξηγήσεις και σχόλια ή αρχίσετε από πείσμα να αντιδράσετε όπου δε χρειάζεται χωρίς πρώτα να έχετε σκεφτεί τα υπέρ ή τα κατά μιας τέτοιας κίνησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε πριν χειροτερέψετε τα πράγματα. Οι ευχάριστες αλλαγές αρχίζουν να έρχονται στη ζωή και στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια. Εντοπίστε τη ρίζα των κακών στη ζωή σας και αποφασίστε να τα ξορκίσετε, κάνοντας την αρχή απομακρύνοντας από κοντά σας ανώφελους ανθρώπους, αλλάζοντας σταδιακά όλη τη συμπεριφορά σας και επιδιώκοντας να κάνετε μόνο αυτά που σας ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Αποδεχθείτε τις αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας. Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας. Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα. Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα αγανακτήσετε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά. Σε σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων. Οι τάσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν κατά καιρούς, μπορεί να σας φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σας άτομα.